MENÜ

Manisaspor mucize arıyor

Denizlispor'a geçtiğimiz hafta deplasmanda kaybederek lige tutunma yolunda ağır yara alan Siyah-Beyazlılar'ın işi mucizilere kaldı. Tarzan, Giresun'u devirecek, Horoz'un yenilmesini ve Buca'nın da berabere kalmasını bekleyecek.

Manisaspor mucize arıyor

PTT 1. Lig’de ateş hattında bulunan Manisaspor'un son haftada lige tutunma şansı neredeyse mucizelere kaldı. Denizlispor’a deplasmanda 2-0 yenilerek 30 puanla 17. sırada kalan Ege temsilcisi, yarın seyircisi önünde hiçbir iddiası bulunmayan Giresunspor’la oynayacak. 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak mücadelede Siyah-Beyazlı ekibin ligde kalması için üçlü averaj dışında şansı bulunmuyor. Buna göre Manisaspor’un Giresunspor’u mağlup etmesi, Denizlispor’un deplasmanda Samsunspor’a yenilmesi, Bucaspor’un da Başkent’te Osmanspor'la berabere kalması gerekiyor.

Mikic'in durumu netleşmedi

Manisaspor’da cezalı Hakan Turan ve Çağdaş’ın yanı sıra sakat Berk ve Ümit forma giyemeyecek. Tedavisi süren Mikic’in durumu ise maç saatinde netleşecek. Zorlu randevuda maraton ve Spil kale arkasına seyirci alınmayacak, sadece kapalı tribün açılacak. Giresunsporlu futbolseverler Gediz kale arkasında maçı izleyecek. Teknik direktör Taner Taşkın, kazanıp Bucaspor ve Denizlispor’un alacağı sonuçlara bakacaklarını belirterek, "Son düdük çalmadan pes etmeyeceğiz" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ