MENÜ

İsmail Kartal'dan çıldırtan değişiklik!

Sahaya sürdüğü 11'le şaşkınlık yaratan İsmail Kartal'ın, Selçuk-Topuz, Emenike-Webo değişikliklerinin ardından, tur için gole ihtiyacı varken, Meireles'i çıkartıp, Hasan Ali'yi alması taraftarı delirtti.

İsmail Kartal'dan çıldırtan değişiklik!

Bursa’daki ilk maçta rakibini 2-1 mağlup ederek, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale çıkma yolunda avantaj elde eden Fenerbahçe, sahasında ummadığı bir mağlubiyet alıp elenirken, teknik direktör İsmail Kartal’ın sahaya sürdüğü kadro ve ardından yaptığı değişiklikler büyük tepki topladı.

Kaptan Emre, Caner, Egemen ve Volkan’ı hafif sakatlıkları nedeniyle, Başakşehir maçını düşünerek riske etmeyen Kartal, kalede Mert’i oynatırken, orta sahada Selçuk, Meireles, sol bekte Kadlec’e görev verdi, Diego’yu yanında oturttu. Devre 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle biterken, genç hoca 61. dakikada Selçuk Şahin’i kenara alıp, Mehmet Topuz’u sahaya sürdü. 64’te ise sakatlandığını söyleyen Emenike’nin yerine oyuna Webo dahil oldu. Takımın en golcü ismi olan Sow ise sıranın kendisine gelebileceği umuduyla, ısınmaya devam etti. Fernandao’nun 76. dakikadaki golüyle Bursaspor, kendisini finale taşıyacak skoru elde ederken, 3 dakika sonra Kadlec acemice bir hareketle kendini attırdı ve Fenerbahçe 10 kişi kaldı.

Kalan 11 dakikalık süre içinde bir kişi eksik şekilde, finale kalabilmek için mutlaka gol atması gereken Sarı-Lacivertli ekipte, teknik direktör İsmail Kartal, 84’te garip bir değişikliğe imza attı ve Meireles’i kenara alıp, sol bek Hasan Ali’yi oyuna sürdü. Mersin maçının 87. dakikasında Diego’yu çıkartıp, Selçuk’u oyuna aldığı için Kaptan Emre dahil herkesten tepki çeken Kartal’ın bu hamlesi üzerine tribünlerden “İstifa” sesleri yükseldi.

7 yıl sonra yine 3 fark

Bursaspor’a evinde 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, tam 6 sezon sonra evinde 3 farklı bir mağlubiyet yaşadı. Sarı-Lacivertli ekip, en son 5 Ekim 2008’de oynanan 2008/09 sezonunun 6. haftasında Kadıköy’de Kayserispor’a 4-1 mağlup olmuştu. O karşılaşmada konuk ekibin 4 golünden 3’üne imza koyan Aghohawa yıldızlaşmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ