MENÜ

Göztepe Gohou için devrede

Spor Toto 2. Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Göztepe'de transfer çalışmaları hızlandı. Teknik direktör Medin Diyadin'in raporuyla harekete geçen Sarı-Kırmızılılar'da başkan Mehmet Sepil'in bir dönem Türkiye'de top koşturan Gerard Gohou için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Göztepe Gohou için devrede

PTT 1. Lig yeni takımlarından Göztepe, yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için yurt içinde ve dışında temaslarını sürdürürken Başkan Mehmet Sepil’de transfere el attı. Genel Energy İcra Kurulu Başkanı olan Sepil’in petrol sektöründeki işleri nedeniyle iyi ilişkiler içinde bulunduğu Rusya, Azerbaycan, Kazakistan ve Özbekistan gibi ülkelerde, teknik heyetin de listesinde yer alan bazı oyuncular için devreye girdi. İzmir temsilcisini yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıkarmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılı başkanın, ayrıca Rusya’nın FK Krosnadar takımında forma giyen, bir dönem Denizlispor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor formalarını da giyen golcü Gerard Gohou için görüşmeler yaptığı belirtildi.

'Kafaları rahat geliyorlar'
Bu sezon kiralık olarak Kazakistan’ın Kairat Almaty takımında oynayan 27 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyu Krosnadar’dan isteyen başkan Sepil’in pazarlığı sürdürdüğü öğrdenildi. Kulüp CEO’su Barış Güçlü, Göztepe’nin kurumsal yapısı yüzünden transferde zorlanmayacaklarını ifade ederken şunları söyledi: "Bir çok kulübün yönetimi ve teknik ekibi bile henüz belli değil. Ayrıca futbol piyasasında Göztepe’nin ödemelerini zamanında ve aksatmadan yaptığı biliniyor. Taraftar potonsiyelini de göz önünde bulunduran futbolcular, Göztepe’ye transfer olurken akıllarında soru işareti barındırmıyor."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ