MENÜ

Gözler Ziya ve Sercan'da

PTT 1. Lig'de, 2. Lig'de ve 3. Lig'de birçok takım gözünü yeni sezona çevirdi. Hedefi olan ekipler şimdiden transferde düğmeye bastı.

Gözler Ziya ve Sercan'da

Geride kalan yılın dikkat çeken isimleri de doğal olarak bu takımların hedefi haline geldi. Bu oyunculardan biri de 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonun flaş takımı olan Ümraniyespor formasıyla göze batan Ziya Şakar. 34 maçın 34'ünde de forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusuna çok sayıda PTT 1. Lig takımının talip olduğu belirtildi. Trabzonspor altyapısında futbola başlayan Ziya, daha önce Sebat, 1461 Trabzonspor, Ofspor ve Altay formalarını da terletmişti. Mücadeleci yapısı ve top tekniğiyle hocalarının vazgeçilmezi olan oyuncunun gelecek sezon PTT 1. Lig'e transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Çatalca'da yıldızlaştı

Bir diğer oyuncu ise 3. Lig'den... Çatalcaspor'daki başarılı performansıyla adından söz ettiren 22 yaşındaki Sercan Çobanoğlu da üst liglere göz kırpan isimlerden. Gelecek vaadeden file bekçisiyle özellikle 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup takımlarından teklifler olduğu öğrenildi. Her iki oyuncunun da menacerliğini eski fubolcu Mehmet Aksu yapıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ