MENÜ

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı bekliyor

Fenerbahçe, dün sezonun en büyük şoklarından birini yaşadı. Kanarya, ilk maçta 2-1 yendiği Bursaspor'a taraftarı önünde 3-0 mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler'in artık tek bir beklentisi var: Beşiktaş'ın Galatasaray'ı devirmesi.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı bekliyor

Çok değil, yaklaşık 20 gün önce Sarı-Lacivertliler sezonu iki kupayla kapatma konusunda oldukça avantajlı bir konumdaydı. Ligde liderin 1 puan gerisinde olsalar da Galatasaray-Beşiktaş derbisi nedeniyle zirvenin eninde sonunda ele geçireleceği umudu çok yüksekti.

Kupada ise yarı final ilk maçında Bursaspor’u deplasmanda 2-1 deviren Kanarya, final için büyük bir adım atmıştı. Ancak 20 günde çok şey değişti. Ligde peş peşe gelen kayıplarla Fenerbahçe, bitime iki hafta kala lider Galatasaray’ın 3 puan gerisine düştü.

Dün ise Türkiye Kupası’nda büyük bir şok yaşadı. İsmail Kartal’ın öğrencileri, Saracoğlu’nda Bursaspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak kupaya havlu attı. Türkiye Kupası’na veda eden Fenerbahçe için bu sezon artık tek bir hedef var: Pazar günkü derbide Beşiktaş’ın Galatasaray’ı yenmesi, Sarı-Lacivertliler’in de ertesi gün Başakşehir’i deplasmanda mağlup etmesi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ