MENÜ

Eskişehirspor Başkanı Hoşcan, aday olacağını açıkladı

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, 31 Mayıs'ta yapılacak olan olağanüstü kongrede yeniden aday olacağını açıkladı.

Eskişehirspor Başkanı Hoşcan, aday olacağını açıkladı

Hoşcan, "Bu kulüp şehrin markası. Şehrin markasına herkesin destek vermesi lazım. Eskişehirspor'un kendinden başka dostu yok, Eskişehirspor'un kendinden başka da düşmanı yok" dedi.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Mesut Hoşcan kendilerine yönelik bazı eleştirilerin olduğunu söyledi. Sosyal medyadaki eleştirilerin eleştiri boyutunu aştığını ifade eden Hoşcan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben kimseyi eleştirmiyorum. Sadece itibarsızlaştırmaya çalışan kişilere karşı olduğumu belirtmek istiyorum. Kongreler hesap verme yeridir ve hesabımızı orada vereceğiz. Konuşulacak noktalar esas orada. Şu an konuştuğumuz bir şey yok. Kongrede bunlar konuşulacak. Şunu herkesin bilmesini istiyorum. Eskişehirspor dürüst, şeffaf ve en doğru şekilde yönetiliyor. Artık bu kulübün kurum hafızası ve kurum kültürü var. Demirbaş defterlerine kadar her şey artık burada kontrol altında. "

'Eskişehirspor'un düşmanı yok'

"Ancak bundan sonrada şehrin tamamının desteğine ihtiyaç var. Bu kulüp ben ve arkadaşlarıma atalarımızdan miras kalmadı ve kendi şirketimiz de değil. Bu kulüp şehrin markası bu şehrin markasına herkesin destek vermesi lazım. Çok önemli bir kelimeyi söylemek istiyorum. Eskişehirspor'un kendinden başka dostu yok, Eskişehirspor'un kendinden başka da düşmanı yok."

'Adaylığımız hayırlı olsun'


"Biz şehrin tamamının desteğine ihtiyaçla ilgili bu desteği almak için çalışacak, güven verecek ve Es Es'imizi ileri taşıyacak bir yönetim oluşturmak için görüşmeleri de yürütüyorum. Kongrede de karşınıza böyle bir yönetimle çıkacağımı da hepinizin bilmesini diliyor, adaylığımızın Eskişehirspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

Vergi borcu açıklaması

Eskişehirspor'un yaklaşık 40 milyon lira vergi borcu ve cezasının olduğunu açıklayan Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, "Uzlaşmaya sevk ettik. Ama oradan da kötü haber var. Onunla ilgili görüşmeler yoğunlaştı. Vergi usulüne göre her kulüp gibi bizim de dikkat etmemiz gereklidir. Geldiğimiz günden beri hiçbir şekilde KDV, vergi, SSK ve muhtasar borcumuz yoktur. Hala Eskişehirspor'un geliri ile gideri arasında ciddi farklar var. Ama biz bu işi çözdük. Vergimizi ödediğimiz için artık borcumuz artmıyor. Geçen sezon zararımız 13 milyon 289 bin lira iken bu seneki zararımız 4 milyon 799 bin liradır" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ