MENÜ

Bucaspor sırat köprüsünde

Ligde son haftaya 32 puanla 16. sırada giren Bucaspor, yarın şampiyonluğunu ilan eden Osmanlıspor karşısında tarihinin en önemli sınavını verecek. Sarı-Lacivertliler, puan kaybında küme düşecek, kazandığı takdirde de Denizlispor'un mağlup olmasını ya da berabere kalmasını bekleyecek.

Bucaspor sırat köprüsünde

PTT 1.Lig’de son haftaya 32 puanla 16’ncı sırada giren Bucaspor yarın, Süper Lig’i garantileyen Osmanlıspor’la kulüp tarihinin en önemli maçlarından birini oynayacak. Osmanlı Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak doksan dakikayı İlker Meral yönetecek. TRT Spor’dan ekrana gelecek müsabakada Sarı-Lacivertli ekip, yenilir ya da berabere kalırsa küme düşecek. Kazanması halinde ise Denizlispor’un Samsun’da mağlup olmasını ya da berabere kalmasını bekleyecek. Bucaspor berabere kalır, Denizlispor yenilir, Manisaspor evinde Giresunspor’u mağlup ederse Denizlispor ve Bucaspor düşecek.


'Başkent'te onur mücadelemiz'

Bucaspor’da takımın en golcü ismi İskender ise sarı kart cezalısı. Kasığındaki sakatlığa rağmen oynamak istediğini bildiren Erkan ise teknik direktör Levent Eriş’in görev vermesi durumunda forma giyebilecek. Yönetim, kümede kalmaları halinde futbolculara toplam 1 milyon 250 bin TL prim dağıtacak. Osmanlı Stadı’nda Bucasporlu taraftarlara 956 kişilik yer ayrılacak, misafir tribün biletleri 1 TL’den satılacak. Ankara’da onur mücadelesi vereceklerini söyleyen Levent Eriş, "Tek hedefimiz bu maçı kazanıp, ligde kalışımızı ilan etmek. Taraftarımızın desteği ile İzmir’e PTT 1. Lig takımı olarak döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ