MENÜ

Aatif için Katarlılar kesenin ağzı açtı

Sivasspor formasıyla son iki sezonda 30 gol atan Aatif'e teklif yağıyor. Katarlılar, Faslı yıldız için Yiğidolar'ın kapısını çaldı. Yönetim tam 8 milyon Euro istedi. Transferin her an gerçekleşebileceği konuşuluyor .

Aatif için Katarlılar kesenin ağzı açtı

Süper Lig’in geçen sezonki kralı Aatif, başarılı performansını bu yıl da sürdürünce Sivasspor’un kapısı gelen tekliflerden aşınmaya başladı! 28 yaşındaki Faslı yıldız için Süper Lig devlerinin yanı sıra Avrupa ve Katar takımlarının devrede olduğu konuşuluyor.

Kulübe şu ana kadar yapılan en ciddi teklif ise Katar’dan. İsmi sır gibi saklanan bir Katar Kulübü’yle bir süredir temas halinde olan Sivasspor Yönetimi’nin transferde ciddi adımlar atmak üzere olduğu bilgisine ulaşıldı. Aatif’i mutlaka transfer etmek isteyen Katar ekibinden Sivasspor’un talep ettiği bonservis miktarı ise dudak uçuklatacak cinsten: 8 milyon Euro...

Evet yabancı sınırının kalktığı şu günlerde bu rakam duyanlara çok gelebilir. Ancak Katarlılar aynı fikirde değil. Bu yüksek ücrete sıcak baktığı konuşulan takımın yetkilileri, Sivassporlu idarecilerden düşünmek için 1 haftalık süre istedi.

Sergen gün sayıyor

Yiğidolar’ın eğer Aatif’i bu bahsi geçen paraya satabilirse bütçenin tamamını yeni sezon için transferde kullanacağı öğrenildi. Sergen Yalçın’ın da transferin gerçekleşmesini istediği gelen haberler arasında. Bu arada Kırmızı-Beyazlılar’da Burhan Eşer konusu da birkaç gün içinde netleşecek. Tecrübeli oyuncuyla yönetimin görüşmeleri sürüyor.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ