MENÜ

Yayıncı kuruluştan zorunlu açıklama

İnternet sitesindeki fikstürde Galatasaray ile Fenerbahçe'yi kupa finalinde gösteren ASpor, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Yayıncı kuruluştan zorunlu açıklama

Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşu ASpor, internet sitesindeki kupa fikstüründe bu akşamki Fenerbahçe-Bursaspor maçı oynanmadan Fenerbahçe'yi finalde göstermiş ve bu hata Bursasporlu taraftarların büyük tepkisini çekmişti. ASpor, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"BURSA taraftarına zorunlu açıklama; Ziraat Türkiye Kupası Finalinin internet sitelerimizde Galatasaray - Fenerbahçe olarak isimlendirildiği yalandır.

BURSASPOR taraftarında infiale neden olan haberler; ZTK finalinin şu anki ismi ''GALATASARAY – FENERBAHÇE / BURSASPOR'' tabirinin uzun olmasından ve yazılımın bu tabiri otomatik olarak kısaltmasından kaynaklanmaktadır.

Konuyu hiçbir akıl ve vicdan süzgecinden geçirmeden haberleştiren tüm internet medyasındaki meslektaşlarımızı duyarlı ve etik davranmaya ilgili haberlerini düzeltmeye veya kaldırmaya, yanlış yönlendirdikleri Bursaspor Camiası ve Turkuvaz Medya Grubu internet sitelerinden özür dilemeye davet ediyoruz. "

Haberin Devamı
YORUM YAZ