MENÜ

Sivassporlu Burhan Eşer isyan etti

Sivasspor'un yıldızı Burhan Eşer, FANATİK'e çok ses getirecek açıklamalarda bulundu: Biz Anadolu ekiplerinde oynayan futbolcular olarak sonuçların masada değil, sahada belli olmasını istiyoruz.

Sivassporlu Burhan Eşer isyan etti

Galastasaray karşısında penaltısı verilmeyen Sivassporlu Burhan Eşer, maç sonunda, “Senaryosu baştan yazılmış bir karşılaşma oynadık” sözleriyle hakeme serzenişte bulunmuştu. Tecrübeli futbolcu, isyanını FANATİK aracılığıyla sürdürdü, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Anadolu takımlarının figüran olarak kullanıldığını ileri süren Yiğido’nun formda ismi, “Eğer Türk futbolunu bir adım ileriye taşımak istiyorlarsa bu fiyaskoların önüne geçsinler. Biz Anadolu ekiplerinde oynayan futbolcular olarak sonuçların masada değil, sahada belli olmasını istiyoruz. Bıraksınlar daha iyi mücadele eden kazansın. Birilerinin istedikleri değil” ifadelerini kullandı.

‘Son düdükle bitmiyor’

Hakemlerin adil olmadığını iddia eden Burhan Eşer, sözlerini şöyle sürdürdü: Bizim ülkemizde hakemler son düdüğü çaldıklarında her şeyin bittiğini sanıyorlar. Aslında öyle değil. Koca bir şehrin kaderiyle, bir takımın bir yıl verdiği emeklerle oynuyorlar. Artık bunun bilincinde olsunlar. İki maçta da olmayan penaltılar verdiler. Biz zaten lige havlu atmışız, her şeyimiz kupa.”

‘Diyarbakır’da da aynısı’

“İlk maçta 4-1 yenilmemize rağmen tura inandık, çıktık sahada herkes bunu ispatladık. Finali hakem bizden aldı, Galatasaray’a verdi. İki gün önce Diyarbakırspor’u da hakemler yaktı. İnsanlar bunu görüyor ama önüne bir türlü geçilmiyor. Ayırsınlar o zaman biz Anadolu’da kendi aramızda oynayalım. Ama yapamazlar. Çünkü biz olmadan onlar da olmaz.”

‘Yenmek için ne yapalım!’

“Artık biz Anadolu topçularında öyle bir algı oluştu ki; sahada ne yaparsak yapalım, büyük takımları yenemeyeceğiz. Herkes gördü işte, 28 tane şut atmışız, kaçırdıklarımızı atsak fark olacak. Hakem çıkıyor, kaderimizi belirliyor. Heves bırakmıyorlar insanda.”

Ömer Necati Albayrak


"Galatasaray-Gençlerbirliği maçında şike var"

Haberin Devamı
YORUM YAZ