MENÜ

İsmail Kartal takım otobüsüne binmedi

İsmail Kartal, taraftarın tepkisine neden olan Hasan Ali tercihiyle ilgili savunma yaptı. Fener'in patronu 2 kez de taraftardan özür diledi. Maç sonu teknik adam takım otobüsüne binmedi.

İsmail Kartal takım otobüsüne binmedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonrası taraftardan 2 kez özür dilerken Hasan Ali tercihiyle ilgili de savunma yaptı.

Kartal şunları söyledi: "İlk maçta Bursa'da önemli bir avantaj elde etmiştik. İyi oynamıştık orada. Bu akşam da iyi mücadele etmek istedik. Kupaya başlarken söylediğim bir şey vardı, gençlerle oynayıp, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyorduk. Bu anlamda Uygar'ı kazandık."

"Fenerbahçe futbol takımı hele ki deplasmanda 2-1 kazanmışken, evimizde 3-0 kaybetmek hoş değil. Onun için taraftarımızdan özür diliyoruz. Artık psikolojik fiziksel olarak toparlanmalıyız. Taraftarımızdan bu maçtan ötürü özür diliyoruz. Bursaspor ülkemizde en iyi futbol oynayan, genç takımlardan birisi. Kendilerini tebrik ediyorum. Mazeret aramıyorum. Bugün galibiyeti hak ettiler."

Emenike açıklaması

Kartal, taraftar tepkileriyle ilgili; "Olabilir. Sol bek atılmış. Bugün 4 banko oyuncumuzu da sakattı. Yabancı sınırlaması da vardı. Hasan Ali'yi son ana kadar oynatmadım. O da sakatlansaydı iki yerli bekimizi de riske atmak istemedim. Kadlec atılınca o bölgeden Bursa daha fazla gelmesin diye Hasan Ali'yi oyuna aldım" dedi.

İsmail Kartal, Emenike'nin sakatlığı için de, "Arka adalesinde çekme olmuş, kramplar girmiş. Çok fazla önemli bir şeyi yok" ifadesini kullandı.

İsmail Kartal otobüse binmedi

Karşılaşmada tribünlerden büyük tepki alan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonrası takım otobüsüne binmedi.

Bursaspor maçında tribünlerin hedef tahtasına oturttuğu Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşma sonrası sıra dışı bir tavır sergiledi. NTV Spor'un haberine göre, mücadele bitiminde soyunma odasına giden ve öğrencileriyle durum değerlendirmesi yapan Kartal, daha sonra yayıncı kuruluşa konuştu.

Yayıncı kuruluşa verdiği röportaj sonrası basın toplantısına katılan Kartal, sonrasında ise şaşırtan bir tavır sergiledi.

Kartal, futbolcuları taşıyan takım otobüsüne binmedi. Ailesi ile birlikte özel aracı ile stattan ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ