MENÜ

Hangi takım, nasıl tur atlar? Uefa Avrupa Ligi'nde işte ihtimaller...

Uefa Avrupa Ligi'nde bu akşam 4 kritik maç oynanacak. Beşiktaş-Lyon, Genk Celta Vigo, Manchester United-Anderlecht ve Schalke-Ajax karşılaşmaları oynanacak. Peki hangi takım nasıl tur atlar. İşte o ihtimalleri sizin için derledik.

Hangi takım, nasıl tur atlar? Uefa Avrupa Ligi'nde işte ihtimaller...

Beşiktaş'ında mücadele edeceği Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde bu akşam 22.05'te 3 maç daha oynanacak. Beşiktaş-Lyon, Genk Celta Vigo, Manchester United-Anderlecht ve Schalke-Ajax maçlarında tur atlayacak takım bu akşam oynanacak karşılaşmanın ardından belli olacak. Peki hangi takım nasıl tur atlar. İşte o ihtimalleri sizin için derledik.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde nasıl tur atlar?

1-0 ve iki farklı galibiyetlerde tur atlayacak. Deplasmandaki maçtan 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş, rövanşta rakibini 1-0 yenerse yarı finale adını yazdıracak. Siyah-beyazlı takım, iki farklı galibiyetlerde de tur atlayan ekip olacak. Karşılaşmanın normal süresi 2-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle bitmesi halinde, maç uzatmaya gidecek. Uzatmada skorda değişiklik olmazsa yarı finale yükselecek takımı, penaltı atışları belirleyecek. Beşiktaş’ın gollü tek farklı galibiyetlerinde Olympique Lyon, yarı finale yükselme hakkı elde edecek. Beraberlik veya Olympique Lyon’un galibiyeti halinde Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ne veda edecek.

Genk-Celta Vigo hangi takım nasıl tur atlar?


İlk maçı Celta Vigo sahasında 3-2 kazanmıştı. İsponyol ekibi rakibine yenilmez ya da berabere kalırsa turu geçen taraf olacak. Belçika ekibinin turu geçmesi için 1 farklı kazanması gerekiyor. Eğer maç 3-2 biterse uzatmalara gidecek.

Manchester United-Anderlecht hangi takım nasıl tur atlar?


Manchester United-Anderlecht arasındaki ilk maç 1-1 berabere bitmişti. İkinci maç 0-0 berabere biterse turu geçen taraf Manchester United olacak. Maç 1-1 biterse uzatmalara gidecek. 2-2'lik beraberlikte ise Anderlecht turu geçen taraf olacak. Her türlü galibiyette ise Manchester United yarı finale kalacak.

Schalke 04-Ajax hangi takım nasıl tur atlar?


İlk maçı Ajax 2-0 kazanmıştı. Schalke 04'ün rakibini en az 3 farklı skorla yenmesi gerekecek. Mücadele 2-0 biterse uzatmala gidecek. Ajax'ın 1 gol atması halinde ise Schalke'nin 4 farklı kazanması gerekecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ