MENÜ

Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Başakşehir'in bu sezon yıldızlaşan ismi Edin Visca'dan Fenerbahçe'ye gözdağı... “Rakibin şampiyonluğu kadar bizim de 4. sırada kalmamız önemli” diyen Bosnalı kanat oyuncusu, “Kazanmak için sahada olacağız. Caner'den de çekinmiyorum” diye konuştu

Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Abdullah Avcı yönetiminde sezona damga vuran Başakşehir’in en dikkat çeken isimlerinden biri de Edin Visca oldu. Geride kalan 32 haftanın tamamnında forma giyerek istikrarını ortaya koyan Bosnalı futbolcu, 7 gol 4 asistle de takımının skor yükünü çekti, 4. sıraya yükselmesinde pay sahibi oldu.

Bu hafta Fenerbahçe’ye karşı da ligin kaderini belirleyecek maçta Abdullah Avcı’nın en önemli kozu olması beklenen Edin Visca, FANATİK’e iddialı açıklamalar yaparken, rakibi Caner Erkin’e de mesaj yolladı. Büyük bir maça çıkacaklarını vurgulayan Visca, şunları söyledi:

‘Kolaylaşabilir’

“Onlar şampiyonluğu kovalıyor, biz Avrupa’ya gidiyoruz. Kaliteli bir ekibiz, bu sezon bence ligin en iyi oynayan takımı da biziz. Ligi 4. sırada bitirmek istiyorsak bu maçı kazanmamız lazım, bunu iyi biliyoruz. O yüzden kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe’nin de kazanmak zorunda olması işimizi kolaylaştırabilir.”

‘Caner’e bağlılar’

“Caner Erkin ligin en iyi sol bek oyuncusu olabilir. Ona karşı kendime güveniyorum. Fenerbahçe kazanmak istiyorsa Caner’in hücumdaki katkısına ihtiyacı olacak. Ben de onun vereceği açıkları takımım adına kullanmak için elimden geleni yapacağım. futbol takım halinde başarıya ulaşılan bir oyun ve biz ne kadar kompakt bir takım olduğumuzu herkese yeterince ispatladık.”

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ