MENÜ

Yılmaz Vural: Yönetim 'devam edelim' derse, kalmaktan gurur duyarım

Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitmesine 2 hafta kala düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, "Yönetim bana, 'Hocam gel, kaldığımız yerden devam edelim' derse ben de kalmaktan gurur duyarım" dedi.

Yılmaz Vural: Yönetim 'devam edelim' derse, kalmaktan gurur duyarım

Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Antrenman öncesi kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, 3 ay önce takımın başına geçmesine rağmen büyük yol aldıklarını, ligde kalmak için ellerinden geleni yaptıklarını, ancak sonucun istedikleri gibi olmadığını söyledi. Vural, "Herkes hakkını helal etsin. Hepimiz üzgünüz. Dünyanın en rezil şeyi insanın bir şeyi başaramamasıdır. O yüzden kendi iç dünyamda yaşadıklarımı bir ben bir de Allah bilir. Çok üzülüyorum. Oyunsal anlamda başarılı olduk ama bunu sonuca yansıtamadık. Bazı şeyler elimde değil" diye konuştu...

Takım olarak hakem hatalarından çok çektiklerini belirten Vural, "Maçlarımızda yapılan hataları izletsek herkese inanın sokağa çıkacak yüzleri kalmaz. İnanılmaz hatalar yaptılar. Hakem hatalarından çok puan kaybettik. Biz 3 puan farkla ligden düşmüş olacağız. Bunu engelleyemedik. Son haftalarda 3 günde bir maç oynattılar. Bunu bile düzelttiremedik. Türkiye'de futbolun hangi adaletle yönetildiği zaten tartışılan bir konu. Karabük camiası bu konuda büyük sıkıntı yaşadı" ifadesini kullandı.

Kalan maçlarını kazanmak istediklerini belirten Vural, "31 puan yapmak istiyoruz. Ekonomik anlamda da kulübe 2 milyon liralık bir katkı olsun diye uğraşacağız. İnşallah ligi 31 puanla bitirirsek ve Çaykur Rizespor da düşündüğümüz puanda kalırsa o zaman biz de yeniden bir basın toplantısı düzenleyerek Türkiye’de ne olunur meselesini biraz daha net konuşmamız mümkün olur. Ben böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyorum. Dolayısıyla futbolcu arkadaşlarımdan 2 maçı kazanmak adına ellerinden geleni yapmalarını isteyeceğim" dedi.

Kardemir Karabükspor’la sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini açıklayan Vural, "Yönetim bana, 'Hocam gel, kaldığımız yerden devam edelim' derse ben de kalmaktan gurur duyarım. Burada devam etmek isterim" dedi.

Süper Lig'e çıkmanın kolay olmadığını, ancak düşen takımların kadrolarını bozmadığı takdirde tekrar bunu başardıklarını ifade eden Vural, "Kayserispor'da bunu gördük. Takımda 10'a yakın futbolcunun sözleşmesi bitiyor. Ancak anlaşılırsa kalmaları mümkün. Bir çok önemli futbolcuyla da yeniden anlaşılabileceğine inanıyorum. Birkaç takviyeyle ve kadrosunu koruduğu takdirde bu takım bana kalırsa kimseye değmeden tekrar yukarıya çıkar. Bu takımın geri dönüş yapacak en önemli adaylardan birisi olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Bülent DİKTEPE/KARABÜK DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ