MENÜ

Trabzonspor'dan o iddialara yanıt

Trabzon cephesi, yabancı oyuncularının serbest kaldığı iddiasına yanıt verdi.

Trabzonspor'dan o iddialara yanıt

Trabzon Genel Menajeri Serhat Altıncı, ödemeleri gerçekleşmediği için yabancı oyuncularının serbest kaldığı iddiasına yanıt verdi. Durumun çarpıtıldığını ileri süren Altıncı, "Şu anda 4 büyükler içerisinde ekonomik durumu en iyi olan kulübüz. Herhangi bir oyuncumuzun serbest kalması mümkün değil" dedikten sonra şunları söyledi:

"Ödemelerimizde sadece 1 ay geriden geliyoruz. Bu da çok doğal. Başka kulüpler gibi 3-4 aylık gecikmeler söz konusu değil. Yabancılarımıza talipler var. Bu nedenle bu tür asılsız iddialar gündeme getirilmeye çalışılıyor. Taraftarımızın bu tür haberlere itibar etmemesini rica ediyoruz."

Serhat Demirtaş
Kulübün resmi internet sitesinden ise konuyla alakalı olarak şu açıklama yapıldı;

Bugün bir haber sitesinde oyuncularımızın alacaklarını tahsil edemediği için serbest kaldıkları yönünde çıkan haberle ilgili olarak Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Abdi Serdar Üstünsalih bir açıklama yaptı.

Üstünsalih açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Oyuncularımızın alacaklarını alamadığı için serbest kaldıkları yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün, oyuncularımızın ve camiamızın huzurunu bozmaya yönelik bu tür haberlere taraftarlarımızın da itibar etmemelerini rica ederiz”

Haberin Devamı
YORUM YAZ