MENÜ

Timsah'ta Quaresma bombası!

Tarihi kongreden zaferle ayrılıp ekibini güçlendiren Recep Bölükbaşı'dan Bursalılar'ı heyecanlandıran hamle. Menacerler tarafından önerilen Quaresma için girişimlere başlayan Timsah'ın patronu Arena'ya yıldız yağdırmayı hedefliyor.

Timsah'ta Quaresma bombası!

Timur Noyan’la girdiği unutulmaz seçim yarışından son sandıkta zaferle ayrılan Recep Bölükbaşı ve ekibi kolları sıvadı.

Önceki gün mazbatasını alan ve görev dağılımını yapan Bölükbaşı, kupa maçından sonra Şenol Güneş’le masaya oturacak, ardından tek tek futbolcularla görüşmeler yapacak. Dış transferde ise acele etmemeyi düşünen Timsah’ın patronuna menacerler tarafından öyle bir öneri yapıldı ki, planlar bir anda değişti: Ricardo Quaresma...

Devler Ligi’nde yıldızlaştı Beşiktaş’ta attığı birbirinden güzel goller ve estetik hareketleriyle taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kuran Portekizli, yönetimle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle kadro dışı kalmış, Dubai’ye gönderildikten sonra hakkında, “Bir yıldız daha söndü” yorumları yapılmıştı. Ancak sürpriz bir şekilde sezon başında yuvası Porto’ya dönen ve Şampiyonlar Ligi’ndeki performansıyla yeniden tüm dikkatleri üzerine çeken Quaresma’ya bir kez daha Türkiye yolları göründü.


Juventus-Lazio: Dev finali canlı izleyin!


Hoca isterse alınacak Kulübe yakın bir menacerin, “İsterseniz Quaresma’yı getiririm, o da yeniden Süper Lig’e dönmeye sıcak bakıyor” önerisiyle heyecanlanan Başkan Recep Bölükbaşı’nın transfer hakkında detaylı bir rapor istediği öğrenildi. Yeni sezonda taraftarı yeni stada çekmek isteyen yönetimin, teknik direktör konusunu çözdükten sonra bu transfer hakkında somut adım atacağı öğrenildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ