MENÜ

Onur Kıvrak dönüyor

Legia Varşova ile 2 Ekim'de oynanan maçta sakatlanan Onur Kıvrak, sahalara dönmeye hazırlanıyor. Balıkesirspor maçı öncesi Ersun hocadan forma isteyen Onur, tam 7 ay sonra kaptanlık pazubandını koluna takmayı dört gözle bekliyor.

Onur Kıvrak dönüyor

Onur Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından kalede ciddi sorunlar yaşayan Trabzonspor’a ilaç Hakan Arıkan olmuştu. Devre arasında Kayserispor’dan sezon sonuna kadar kiralanan 34 yaşındaki file bekçisi, bu periyotta gösterdiği başarılı performansla ve büyük maçlardaki müthiş kurtarışlarıyla Trabzon’da geçici değil kalıcı olmak istediğini birçok kez gösterdi. Eskişehirspor maçında her ne kadar dikkatlı hareket etse de gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen deneyimli futbolcu, cumartesi günü Avni Aker’de oynanacak olan Balıkesir karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.

Yanal kabul edebilir

Hakan’ın yokluğunda ilk alternatif olarak İbrahim Demir gözükse de Onur Kıvrak’ın sürpriz isteği herkesi şaşırttı. Yaklaşık 1.5 aydır takımla birlikte antrenmanlara katılan, çalışmanın ardından spor salonunda antrenörler eşliğinde güç depolayıp, hazır hale gelmeye ekstra çaba sarf eden Onur’un bu talebi Ersun hocadan büyük oranda vize alacak. Deneyimli teknik adam, cuma günü son kez hem Onur hem de sağlık kurulu ile görüşüp kesin kararını verecek. 2 Ekim 2014’te Avni Aker’deki Legia Varşova maçında sakatlanan Onur, 7 ay sonra kaptanlık pazubandıyla sahalara dönmeyi dört gözle bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ