MENÜ

Cüneyt Çakır'a yasak geldi!

Barcelona ile Juventus arasında 6 Haziran'da oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali'ne atanan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'a UEFA'dan yasak geldi.

Cüneyt Çakır'a yasak geldi!

Türk futbolunun ve Türk hakemliğinin gururu olan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'a UEFA'dan konuşma yasağı geldi. UEFA önceki gün resmi sitesinden yaptığı duyuru ile 6 Haziran'da Berlin Olimpiyat Stadı'nda Barcelona ile Juventus'un karşı karşıya geleceği Devler Ligi Finali'ne Cüneyt Çakır'ı atamıştı.

Çakır'ın maça atandığı Türkiye Futbol Federasyonu'na resmen bildirildikten sonra bazı önlemler de beraberinde geldi. Şampiyonlar Ligi markasının zarar görmemesi için hemen hemen her konuda tedbirli olan UEFA Yönetimi, TFF'ye bildirdiği yazı ile Cüneyt Çakır'ın medyaya röportaj vermemesini istedi.

UEFA'nın resmi sitesinden yaptığı açıklama sonrası çok sayıda tebrik telefonu ve mesajı alan Cüneyt Çakır'ın telefonunun bir an bile susmadığı ifade edildi. Çakır'ın UEFA'nın medya yasağı nedeni ile gelen tüm röportaj taleplerini geri çevirmek zorunda kaldığı ifade edildi.


Rüştü Nuran hakemlikten istifa etti!
Derbi Çakır'a yakın

TFF'nin, UEFA'nın yaptığı atama sonrası Çakır'ı Süper Lig'in son iki haftasında görevlendirip görevlendirmeyeceği ise henüz bilinmiyor. MHK'nın hafta sonundaki Galatasaray-Beşiktaş derbisini Çakır'a vermeyi planladığı ancak son hafta Çakır'ın dinlendirilmesinin planlandığı ileri sürülüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ