MENÜ

Trabzonspor'da son aday Cicinho

Trabzonspor yönetiminin Bosingwa ile 'jest' olarak sözleşme yenilemesine kesin gözüyle bakılıyor ama bir yandan da gelecek hesapları sürüyor. Bursasporlu Şener'in ardından Sivas'ın Brezilyalı yıldızının da listeye girdiği öğrenildi.

Trabzonspor'da son aday Cicinho

Karadeniz ekibinde bir yandan Avrupa hesapları devam ediyor, diğer taraftan da transfer çalışmaları...

Bordo-Mavililer’in normal şartlarda önceliği olmayan sağ bek arayışı, Bosingwa’nın 6 ay sürecek sakatlığı ile acil durum planına dahil oldu.

Sözleşmesi bitecek olan Portekizli futbolcuya ‘jest’ anlamında yeni bir mukavele sunacak olan Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Ersun Yanal’ın listesini devreye soktu. Bursaspor’un, bu bölgede oynayan oyuncusu Şener için çok yüksek bonservis bedeli istemesinden sonra rota iç pazardaki bir başka isme çevrildi. Fırtına’nın Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Brezilyalı Cicinho için para artı futbolcu türü bir teklif yapacağı bildirildi. Cicinho’nun da yeni bir heyecana sıcak baktığı ve Trabzonspor’dan aracılar vasıtasıyla gelen öneriyi olumlu karşıladığı öğrenildi.

Asistin kralı!

Geçen sezon Süper Lig’in asist kralı olan Cicinho, yine zirvede. Şu ana kadar 10 gol pası veren 34 yaşındaki Brezilyalı, bu alanda Trabzonsporlu Mehmet Ekici ve Bursasporlu Volkan Şen ile yarışıyor.
Ersun Yanal'ın isyanı: Sakatlık da mı benim suçum!

Haberin Devamı
YORUM YAZ