MENÜ

Timsah'ta bombalar patlıyor

Tarihi kongreden zaferle ayrılan Recep Bölükbaşı ve ekibi mazbatasını aldı, Yeşil-Beyazlılar'da gelecek planlaması başladı. Perşembe günü Şenol Güneş'le masaya oturacak olan yönetimin Ahmet İlhan ve Sercan Yıldırım'la anlaştığı belirtildi.

Timsah'ta bombalar patlıyor

Büyük bir çekişmeye sahne olan kongre sonucunda yeniden başkan seçilen Bölükbaşı, dün Özlüce Tesisleri’nde mazbatasını aldı.

Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Recep Bölükbaşı takımdaki planları hakkında bilgiler verdi. Bursaspor’un çıtasının artık çok yükseklerde olacağına dikkati çeken Bölükbaşı, “Perşembe günü Fenerbahçe ile kupa maçımız var. Maç sonrası Şenol Güneş hocamızla ilk görüşmeyi yapacağım” dedi.

Bu arada yönetimin bir süredir görüşme halinde olduğu bazı isimlerle de anlaşmaya vardığı, hoca konusunu çözdükten sonra imzaların atılacağı belirtildi. Karabükspor’la sözleşmesi biten Ahmet İlhan ve takımın eski yıldızı Sercan Yıldırım’la el sıkıştığı öğrenilen Bölükbaşı, hoca onay verirse bu oyunculara imza attıracak.

Harun’un acı günü

Bu arada Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçının hazırlıklarına başlandı. Yeşil-Beyazlılar, kritik rövanşın hazırlıklarını anneannesi vefat eden kaleci Harun Tekin’den yoksun bir şekilde yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ