MENÜ

Şenes Erzik: Artık 2016 ona hafif kalır

Şenes Erzik, “Hepimiz çok mutlu olduk. Cüneyt Çakır bu maçı en iyi şekilde yönetecektir. Artık Euro 2016 Çakır için hafif kalır, ondan 2018 Dünya Kupası'nda final bekliyorum” diye konuştu.

Şenes Erzik: Artık 2016 ona hafif kalır

UEFA Şeref Üyesi ve aynı zamanda FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Cüneyt Çakır’ın Şampiyonlar Ligi finalinde düdük çalacak olmasından dolayı son derece mutluydu. Türkiye’yi yıllardır uluslararası arenada yönetici anlamında başarıyla temsil eden Erzik, “Hepimiz çok mutluyuz. Cüneyt’le de görüştüm. Kendisi de çok gururlu ve mutlu olduğunu söyledi. ‘Türk hakemler neden Avrupa’da yok’ sorusuna en iyi cevabı bugün vermiş durumdayız. 2009’da bizim de katkılarımızla TFF’nin üye olduğu ve UEFA tarafından yapılan Hakem Konvansiyonu’na üye olmamızla birlikte, bunun sonuçlarını almayı başardık. Cüneyt’ten çok şeyler bekliyorum. Milyonlarca insanın izleyeceği Juventus-Barcelona maçını en iyi şekilde yönetecektir” dedi.

‘Defalarca görüştük...’

“Brezilya’daki Dünya Kupası’nda onunla defalarca görüştük” diyen Erzik, “Maçlarına gittim, soyunma odalarında konuşmalar yaptık. Orada gösterdiği başarıyı, burada da gösterecektir. Artık onun için 2016 Avrupa Şampiyonası hafif kalır. Ondan Rusya’da yapılacak 2018 Dünya Kupası’nda final bekliyorum” yorumunu yaptı. Ünlü futbol adamı sözlerine ise, “Umarım futbolumuzda hep böyle güzel şeyler konuşuruz” diyerek nokta koydu.

Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ