MENÜ

Hamzaoğlu'ndan rehavet uyarısı

4-1'in rövanşında oyuncularına rehavet uyarısı yapan G.Saray'ın hocası "İki kulvarda da şampiyon olmak istiyorsak elinizi taşın altına sokun" dedi.

Hamzaoğlu'ndan rehavet uyarısı

Türkiye Kupası yarı final rövanşı maçı için Sivas'a giden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş derbisini düşünerek sakat oyuncularının yanı sıra 11'in değişmez isimlerini de İstanbul'da bıraktı.

18 kişilik kadroda, Sneijder, Burak, Muslera, Melo, Hamit ve sakatlıkları bulunan Selçuk ile Chedjou yer almazken, Hamzaoğlu, Florya'da maç kadrosunda yer alan futbolcularla bir toplantı yaptı ve oyuncularına "İki kulvarda da şampiyon olmak istiyorsak herkes taşın altına elini sokmalı. Sivas'ta bu armaya layık olun Göreyim sizi. İlk maçta avantaj elde ettik ama finale çıktık diyemeyiz" dedi.

"ARENA'YA 54 BİN KİŞİ BEKLİYORUZ"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Fenerbahçe Mersin karşısında son dakikada attı ve kazandı. Bu normal, futbolun içerisinde olan şeyler. Biz maçlarımıza bakıyoruz. Beşiktaş maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Ancak bu sefer 40 bin değil, 54 bin kişi bekliyoruz Türk Telekom Arena'ya" dedi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ