MENÜ

Fenerbahçe'ye kötü haber! Semih gol atarsa...

Avrupa kupaları hesabı yapan İstanbul Başakşehir, bu sezon Semih'in gol attığı bütün maçları kazandı. Başakşehir, hafta sonu ise Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Fenerbahçe'ye kötü haber! Semih gol atarsa...

Bu sezon attığı 11 golle Başakşehirspor'un en skorer futbolcusu olan Semih Şentürk, pazartesi günü eski takımı Fenerbahçe karşısında ter dökecek. Avrupa kupaları hesabı yapan turuncu lacivertli ekip, bu sezon Semih'in gol attığı bütün maçları kazandı.

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde 2. sırada yer alan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki en kritik maçlarından birini pazartesi günü Başakşehirspor ile oynayacak. Avrupa Ligi'ne katılma yarışı yapan turuncu lacivertlilerin en büyük gol silahı ise; Fenerbahçe'nin eski yıldızı Semih Şentürk olacak.

Başakşehir'in uğurlu golcüsü

2002-2014 yılları arasında sarı lacivertli forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, sezon başı transfer olduğu Başakşehir'de kariyerinin en verimli sezonlarından birini yaşıyor. Semih Şentürk bu sezon forma giydiği 22 lig maçında 11 gol atarak takımının en skorer oyuncusu oldu. 2 de asist yapan tecrübeli futbolcunun en önemli özelliği ise, gol attığı bütün maçlarda Başakşehirspor'un galip gelmiş olması.

Semih Şentürk'ün gol attığı maçlar ve skorları:

İstanbul Başakşehir 4 - 0 Akhisar Belediyespor (3 gol)
Çaykur Rizespor 0 - 2 İstanbul Başakşehir (1 gol)
Eskişehirspor 0 - 1 İstanbul Başakşehir (1 gol)
İstanbul Başakşehir 1 - 0 Balıkesirspor (1 gol)
Kasımpaşa 0 - 1 İstanbul Başakşehir (1 gol)
Balıkesirspor 1 - 2 İstanbul Başakşehir (1 gol)
İstanbul Başakşehir 2 - 1 Sivasspor (1 gol)

Asist kralı Mossoro

Öte yandan, Başakşehir'de Brezilyalı orta saha oyuncusu Marcio Mossoro ise yaptığı asistlerle ön plana çıktı. 31 yaşındaki oyuncu ligde bu sezon görev aldığı 27 karşılaşmada 4 gol, 8 asistlik katkı sağladı.

Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ