MENÜ

Erdem Özgenç Sivas'ta!

Sergen Yalçın'la 2 yıl daha çalışma kararı alan Sivasspor, Karabük'ün tecrübeli sağ beki Erdem'le anlaştı. İç transferde ise Adem Koçak ve Korcan Çelikay'ın sözleşmeleri uzatıldı.

Erdem Özgenç Sivas'ta!

Bu sezonki sıkıntıları bir daha yaşamak istemeyen Sivasspor Yönetimi, elini çabuk tutuyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’la 1+1’lik anlaşma sağlayarak yeni sezonun ilk hamlesini yapan Kırmızı-Beyazlılar, sonrasında ise sözleşmesi biten Burhan Eşer’le el sıkışmıştı.

İç transferde takımda tutulması planlanan Korcan Çelikay ve Adem Koçak’la da masaya oturan Sivassporlu idareciler, kendileriyle yola devam etme konusunda mutabakata vardı. Sivasspor’un asıl yankı uyandıran hamlesi ise savunmanın sağına oldu. Yiğidolar’ın, Karabükspor’daki sözleşmesi sona eren Erdem Özgenç’le her konuda anlaşma sağladığı, ilk imzayı bu oyuncuya attıracağı öğrenildi.

İlk yolcu Kadir

Yabancı transferinde de erken davranmayı düşünen Sergen Yalçın’ın, listesini birkaç gün içinde yönetime sunup kampa tam kadro başlamak istediği bildirildi. Gönderilecek isimlerin de bu listede belli olacağı kaydedildi. Edinilen bilgiye göre Kadir Bekmezci’yle yolların ayrılması kesin.

Haberin Devamı
YORUM YAZ