MENÜ

Bursaspor, Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi

Bursasporlu futbolcular, yaklaşık 35 derecede oynanan Gaziantepspor müsabakasından sonra hem sıcaktan şikayet ettiler, hem de akıllarının Fenerbahçe ile perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynayacakları karşılaşmada olduğunu söylediler.

Bursaspor, Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi

Yeşil beyazlı futbolcular, Gaziantepspor karşısında aldıkları galibiyetin moralleri yükselttiği görüşünde birleştiler. Fransız golcü Bakambu, güzel bir mücadele sonucu 3 puan aldıklarını belirtirken şunları söyledi:

"KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİ"

"Açıkçası zor bir mücadele oldu. Hava da çok sıcaktı. Bu ortamda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Sonucu aldığımız için çok mutluyuz. Güzel bir gol attım gerçekten. Josue derinliğine çok güzel pas attı. Bende rakibimle boğuşarak kaleciyle karşı karşıya kaldım. Benim golümden çok Bursaspor'un kazanması önemli. 3 puan kazandığımız için sevinçliyiz. Fenerbahçe ile çok zor ve çok önemli maçımız var. İlk maçı evimizde kaybettik. Ama hiçbir şey imkansız değildir. Bu gücü ortaya koyabilirsek finale yükselmeyi başarırız."

HARUN: "FİNALİ İSTİYORUZ"

Kaleci Harun Tekin, çok sıcak havada oynadıkları Gaziantepspor maçını kazandıkları için sevinçli olduklarını vurgularken şunları söyledi:

"İki takımda bunaltan bir sıcakta maç oynadı. Gaziantepspor'da iyi mücadele ortaya koydu. Avrupa'ya çıkabilme yarışında rakibimize puan kaybetmiştik. Onu telafi ettik, Avrupa kupalarına katılabilmek için elimizden geleni yapacağız. Şimdi bu maçı unuttuk ve Fenerbahçe kupa maçına konsantre olmalıyız. Avantaj onlarda. Ancak elimizden geleni ortaya koymak istiyoruz."

Bursaspor'un 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Emre Taşdemir, sıcak havaya rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını belirtirken şöyle dedi:

"Skor daha da farklı olabilirdi. Bu sezon ilk kez Süper Lig'de oynuyorum. Her geçen hafta lige adaptasyonum için iyi oluyor. Yeni bir şeyler öğreniyorum Üstüne koya koya gitmek istiyorum. Fenerbahçe ile perşembe günü çok önemli bir kupa maçımız var. Bu maç bana göre sezonun simgesi, finali. İnşallah en iyi sonuçla Bursa'ya döneriz."

Cemal EKENTOK/BURSA, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ