MENÜ

Beşiktaş-Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Gaziantep ve Akhisar maçlarında aldığı beraberlikler sonrası ligde üçüncü sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, bugün Konyaspor'la Ankara'da karşı karşıya gelecek. Kartal, Demba Ba önderliğinde rakibini kayıpsız geçerek şampiyonluk ve Devler Ligi kontenjanı şansını sürdürmek için savaşacak.

Beşiktaş-Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk şansı matematiksel olarak devam eden Siyah-Beyazlılar, sezonun 32. mücadelesinde bu akşam Konyaspor’u Ankara Osmanlı Stadı’nda konuk edecek.

Ligde son 2 mücadelesinde Gaziantepspor ve Akhisar Belediye’yle 1-1 berabere kalarak sıralamada üçüncülüğe kadar gerileyen Siyah-Beyazlılar, İç Anadolu temsilcisini seyircisi önünde devirip hem şampiyonluk iddiasını son haftalara taşımak hem de Devler Ligi potasına girebilmek için çaba gösterecek.

Yeşil-Beyazlılar’ı kayıpsız geçerek moral depolamayı planlayan Kara Kartal, Ankara’dan 3 puanla ayrılıp ligde hafta sonunda Türk Telekom Arena’da oynanacak derbi öncesinde Galatasaray üzerinde de baskı oluşturmayı hedefliyor.

Tüm gözler Ba’da olacak

Siyah-Beyazlılar’ın hocası Slaven Bilic, ligde bitime 3 hafta kala bir iddiası bulunmayan Konyaspor’u; Demba Ba’nın önderliğinde yıkmak istiyor. Senegalli futbolcuya bu karşılaşma öncesinde sık sık moral veren deneyimli çalıştırıcının, “Bu takım bir başarı elde edecekse bunu senin atacağın goller getirecek. Konyaspor’la ilk yarıda oynadığımız maçta rakibimize gol atamamıştın. Bu kez onları boş geçme” sözlerini sarf ettiği bildirildi. 29 yaşındaki futbolcunun da kalan 3 maçta atacağı gollerle takımına katkı vermek için elinden geleni yapacağını söylediği öğrenildi.

Demba Ba’ya yasak var!

Teknik direktör Slaven Bilic, Konyaspor karşılaşması öncesinde kart sınırında bulanan Demba Ba’ya, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu ve yardımcılarıyla gereksiz polemiğe girme konusunda yasak geldi. Bugün kart görmesi halinde hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek olan 29 yaşındaki yıldızla bu konuda özel olarak konuşan Bilic’in, “Kart görmeni sağlayacak gereksiz hareketlerden mutlaka kaçın” direktifini verdiği bildirildi.

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Necip, Motta , Olcay, Atiba, Tolgay, Sosa, Mustafa , Ba
KONYASPOR: Kaya, Fuchs, Vukovic, Volkan, Mehmet , Ali Çamdalı, Mahlangu, Mehmet , Torje, Ömer Ali, Hasan Kabze
STAT:Osmanlı
SAAT: 20.00
HAKEM:Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN:Lig TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ