MENÜ

SÜRPRİZ! Sergen Yalçın'dan sözleşme açıklaması

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, gelecek sezon için kulübüyle 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirleterek, "Takımda mutlaka bir sirkülasyon olacak" dedi.

SÜRPRİZ! Sergen Yalçın'dan sözleşme açıklaması

Kasımpaşa ile dün akşam kendi evinde oynadığı lig maçından 1 puanla ayrılan Medicana Sivasspor, kupa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olan kırmızı-beyazlılar, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmana düz koşu ile başladı.

Antrenman, açma-germe hareketleri ile devam etti. Sakatlığı bulunan Mehdi Taouil ve izinli olduğu öğrenilen Cicinho antrenmana katılmadı.

'1+1 değil, tek sezonluk'

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Sergen Yalçın, Galatasaray maçıyla ilgili, "Tabii 4-1'lik bir mağlubiyetin ardından büyük takımı elemek çok kolay bir iş değil. Ama sonuçta bir müsabakadır yani. Futbol maçlarının sonuçları hiçbir zaman bilinmez. Sahaya çıkıp takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Teknik direktör Yalçın, kulübüyle 1+1 yıllık sözleşme uzattığına dair yöneltilen soruya ise, "1+1 yıllık değil, tek sezonluk. Önümüzdeki sezon için anlaşma sağladık başkanla. Sağ olsun onlar da çok değer veriyor bize. Yani böyle değer verildiğimizi görmek bizi mutlu ediyor. Çünkü biz yeni bir ekibiz, çok mazimiz yok. Önümüzdeki sezonda bir aksilik olmazsa ekip olarak Sivasspor'da devam edeceğiz" diye konuştu.

'Mutlaka bir sirkülasyon olacak'

Sergen Yalçın, yeniden yapılanma planları olduğunu ifade ederek, "Gelen oyuncular olacak, giden oyuncular olacak ki bu her takımda doğaldır. Biz de bir değişim yapmak istiyoruz. Ne kadar yapabiliriz, buna ne kadar müdahale edebiliriz tabii onu ileriki günlerde yönetimle görüşeceğiz, ama takımda mutlaka bir sirkülasyon olacak" şeklinde konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ