MENÜ

FLAŞ! Cicinho'dan Beşiktaş açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu Cicinho, vücudundaki dövmelerinden memnun olmadığını, acısız ve ağrısız bir yöntemi olması durumunda sildirmeyi düşündüğünü ifade etti. Yıldız oyuncu Beşiktaş ile ilgili iddialara da cevap verdi.

FLAŞ! Cicinho'dan Beşiktaş açıklaması

Cicinho, kulübün resmi yayın organı Sivasspor dergisinde yer alan röportajında, futbol ve aile yaşantısına dair açıklamalarda bulundu.

Sivas’ta ve Sivasspor’da bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Cicinho, saha dışındaki özel hayatına dikkat ederek formunu korumaya çalıştığını kaydetti.

Bir gün şans bulması durumunda vücudundaki dövmeleri sildirmek istediğini belirten Cicinho, "Dövmelerimin aslında bir anlamı yok, sadece eski hayatımı yaşadığım günlerdeki zamanlarıma tanıklık ediyor. Dövmelerimden memnun değilim. Eğer şu anda tamamen sildirme şansım olsaydı yapardım. Belki bir gün tam anlamıyla acısız, ağrısız yöntemi olursa sildirmeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Sivasspor’da mutluyum"

Antrenman ve maç günleri haricinde evinde futbol izleyerek zaman geçirdiğini vurgulayan Cicinho, herhangi bir transfer teklifi almadığı halde isminin Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor ile anılmasına bir anlam veremediğini dile getirdi.

Kırmızı-beyazlı ekipten başka bir takıma transfer olmayı düşünmediğini belirten Cicinho, şöyle devam etti:

"Sivasspor’da mutluyum, burada oynamayı seviyorum, keyif alıyorum. Ama başka teklifler geldiği takdirde öncelikle yönetimimizle görüşülür. Çünkü 34 yaşında bir oyuncuyum, bir yıl daha kontratım var. Zaten gitme gibi bir düşüncem yok ama herhangi bir teklif gelirse, bu kulübümüz için nasıl bir anlam ifade ediyor, kulübümüz nasıl bakar, önce bunları göz önünde bulundurup ona göre hareket edilir."

Cicinho, futbol oynamaktan keyif aldığını ve şu an için futbolu bırakma gibi bir düşüncesinin olmadığını aktararak, "Bugün bırakacak olsam Sivas’ta bırakmak isterdim fakat yarının ne olacağını bilmiyoruz. O yüzden de kaç yaşında ve nerede bırakırım konusunda kesin bir cevap veremiyorum" açıklamasında bulundu.

Röportajda görüşlerine yer verilen Cicinho’nun eşi Marry De Cezare ise eşinin ailesine çok düşkün bir insan olduğunu ifade etti. Cicinho’ya kentte gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Cezare, eşiyle gurur duyduğunu belirtti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ