MENÜ

Sivasspor 1-1 Kasımpaşa

Süper Lig'de Medicana Sivasspor, evinde Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Sivasspor 1-1 Kasımpaşa

Üst üste Fenerbahçe ve Başakşehir’e yenilen Sivas’la Eskişehir ve Balıkesir’e boyun eğen Kasımpaşa’nın mücadelesi 1-1 bitti. Paşa, Eren Derdiyok ile öne geçti. Bitime iki dakika kala Aatif sahneye çıktı, eşitliği sağladı.

Sivas’ta daha baştan, ‘ne şiş yansın, ne de kebap!’ diyebileceğimiz bir maç. İki ekip için de lig bitmiş, moda deyimle oyuncular fişi çekmiş. ‘Bir an evvel şu 3 maç oynansın tatile çıkalım’ modu ağır basıyor. 20’de Alpaslan’ın frikiğini Ertuğrul kurtardı. 26’da Babel çalımlarla ceza alanı içine girdi şutunu Ertuğrul müthiş çıkardı. 35’te organize gelişen Sivasspor atağında Cicinho ortaladı, Hakan’ın kafası az farkla dışarı gitti.

Şahan faciası

47’de Çağatay Şahan, Sivas atağında aynı takımın iki oyuncusu Ertaç ile İlhan çarpıştı. Burhan boş kaleye golü atacakken konuk ekip lehine faul verdi. 66’da son adam Eren’in düşürülmesine devam kararı vermesi de büyük hataydı, Musa Sinan kırmızı görmeliydi. 72’de Donk’un asistinde Eren boş kaleye gönderdi: 0-1. 88’de Sivas aradığı golü buldu. Aatif ceza alanı içinde yerden çok temiz bir vuruşla beraberliği sağladı: 1-1.

90+ Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ