MENÜ

Balıkesirspor 4-2 Karabükspor

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Balıkesirspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u 4-2 mağlup etti, küme düşmeme mücadelesinde az olan umudunu yarınki Rizespor-Akhisar Belediyespor maçına taşıdı...

Balıkesirspor 4-2 Karabükspor

Futbol nankör oyun. Bunu bir kez daha anladık dün Balıkesir’de. Geçen sezon 38 yıllık hasretine son verip, üst lige çıkarken 15 binden aşağı taraftara oynamayan Balkes, Süper Lig’de son çırpınışlarında yalnız ve sessiz. Evet Karabük’ü yenmelerine rağmen şansları yok denecek kadar az.

Ancak Cihat Arslan’ın gelişiyle 4 maçta 11 gol atmışlar, heyecanlılar. Cihat hoca, “Düşsek de alkışlarla gitmek istiyoruz” diyor, bunu hak ediyor da, ama alkışlayan yok. Karabük için ise iyi konuşmak zor. Bursa’dan 7 yedikten, iddiası kalmayan Es Es’i yenemedikten, Balıkesir’e 4 golle boyun eğdikten, 85’te gol için yanıp tutuşuyorken Akpala’yı çıkarıp, yerine önlibero Sow’dan medet umduktan sonra ligde kalman zaten imkânsız.

Program bahane!

Bunu federasyonun programına bağlamak ise anlamsız. Yılmaz hoca ve Karabük için eleştirimiz bunlar. Matematiksel değil, ancak iki takıma da “Elveda” diyebiliriz artık. 2 gol, 1 asistle dünün yıldızı olan Sercan Yıldırım’ın 80’de oyundan çıkarken ağır hareket ettiği için sarı görüp cezalı duruma düşmesi de anlatıyor bu ümitsizliği. Yarın Rize, Akhisar’ı yendiği takdirde düşen 3 takım da belli oluyor.

Burak çatalı gördü

Maça gelince 10’da Sercan, 24’te Ermin Zec, skoru Balkes adına 2-0 yapana kadar Vukovic, Karabük’ün en az 3 net fırsatını kurtardı. 37’de Musa’nın füzesine o da dayanamadı: 2-1. 60’ta Murat kornerde iyi yer tuttu, kafası filelerle buluştu: 2-2. 65’te Sercan penaltıdan, 81’de ise Burak çataldan skoru belirledi.

90+ Ömer Necati Albayrak



Haberin Devamı
YORUM YAZ