MENÜ

Bucaspor'a sakatlardan iyi haber

Lige tutunma hesapları yapan Sarı-Lacivertliler'de sakatlardan gelen iyi haber teknik direktör Levent Eriş'in yüzünü güldürdü. Takımını zorlu Adana Demirspor maçına hazırlayan deneyimli çalıştırıcı, "Hepsi pazar gününe kadar güçlerini kazanmaya çalışacak. Gerekirse bazıları iğne ile oynayacak" dedi.

Bucaspor'a sakatlardan iyi haber

PTT 1.Lig’de pazar günü evinde Adana Demirspor’la son derece kritik bir karşılaşmaya çıkacak ateş hattındaki Bucaspor’a sakat futbolcularından iyi haber geldi. Belinden ağrıları olan kaleci Ömer, sağ ayak bileğinde ödem bulunan Emin ile sağ arka adalesinde sıkıntı yaşayan İskender ve Nsaliwa’nın bu sabahki antrenmana katıldıkları açıklandı. Teknik direktör Levent Eriş oyuncularının hazır olmamasına rağmen görev yapabileceğini söyledi.

Galibiyet primi 500 bin TL.

Levent Eriş, şöyle dedi: "Normal şartlarda idman kaçıran veya sakatlıktan çıkan futbolcuları riske etmem. Ancak şu durumda onlardan faydalanmak durumundayım. Hala ağrıları süren futbolcularımız var. Ancak hepsi pazar gününe kadar güçlerini kazanmaya çalışacaklar. Gerekirse bazıları iğne yapılacak oynayacak." Kuşadası Adakule Otel’de kampa giren Sarı-Lacivertlil takımda yönetimin galibiyet halinde futbolculara toplam 500 bin TL prim dağıtacağı ifade edeldi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ