MENÜ

Real Madrid'le alay ettiler: ''Anneciğim!''

İspanyol basını, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde İtalya'nın Juventus takımına elenen Real Madrid'i sert dille eleştirdi.

Real Madrid'le alay ettiler: ''Anneciğim!''

Spor gazetelerinden Marca "Asrın fiyaskosu" manşetini attığı haberinde, Real Madrid, Bernabeu’da başarısız bir sonuç alarak Barcelona’ya karşı finalde oynama şansını kaybettiğini ve tarihi bir fırsatı kaçırdığını belirterek, "Olabilecek en kötü senaryo oldu. Real Madrid, eski bir Madridli Morata’nın golüyle elendi ve sezonu kupasız kapattı" ifadelerini kullandı.

AS gazetesi ise Şampiyonlar Ligi’nde "El Clasico" finali fırsatının kaybedildiğini hatırlatarak, "Bir yıl daha rüya finalden mahrum kalıyoruz" değerlendirmesini yaptı. Teknik direktör Carlo Ancelotti’nin gelecek sezon Real Madrid’de devam etmeyeceği iddia edilen haberde, kulübün dış ilişkiler sorumlusu Emilio Butragueno’nun İtalyan teknik adamın geleceğiyle ilgili konuşmaktan kaçındığı belirtildi.

El Mundo Deportivo gazetesi de İtalyanca "Anneciğim!" başlığını kullanarak, "Juventus, Real Madrid’i eleyerek imdat çanlarını çaldırttı. Morata, attığı golle, kendisini yetiştiren ve daha sonra gönderen eski kulübünü kupadan dışarı attı. Ancelotti’nin takımı, La Liga’da bir mucize olmazsa sezonu kupasız kapatacak" değerlendirmesini yaptı.

El Pais gazetesinin haberinde, "Morata, asrın finalini önledi. Real Madrid’in yetiştirdiği genç futbolcu, Juventus’un kahramanı oldu" yorumunda bulundu. El Mundo da "Real Madrid’in acısı kendi kanından geldi. Madrid’in yetiştirdiği ve sonra takım dışına koyduğu Morata, yarı finalin her iki maçında attığı birer golle sonucu belirledi" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ