MENÜ

Eczacıbaşı Şeyma Ercan'la vedalaştı

Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, 2012-2013 sezonundan bu yana sporcusu olan ve sözleşmesi biten Şeyma Ercan'la vedalaştı.

Eczacıbaşı Şeyma Ercan'la vedalaştı

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Menajeri Nalan Ural, gerek sporcu, gerekse kişilik yönüyle her zaman takdir edilen Şeyma’nın gelecek vadeden, başarılı bir oyuncu olduğunu belirterek, “Bir sezon kiralık olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor kadrosunda oynayan Şeyma ile son iki sezondur, aynı hedefler için birlikte mücadele edip, savaştık. Şeyma üzerine düşeni her zaman yapan, takıma emeği ve katkısı büyük olan bir oyuncumuzdur. Bundan sonraki kulüp ve Milli Takım kariyerinde Şeyma’ya başarılar diliyor, teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir sene Bursa Büyükşehir Belediyespor kadrosunda kiralık olarak oynayan, son iki sezondur da turuncu-beyaz formayı giyen Şeyma Ercan, “Eczacıbaşı VitrA ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık, her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

KONDİSYONER TERRI ROSINI İLE DE YOLLAR AYRILDI

Eczacıbaşı Spor Kulübü, 2014-2015 sezonunda Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’nın kondisyonerliğini yapan Terri Rosini ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Nalan Ural, “Sezon boyunca desteği ve emekleri için Terri Rosini’ye çok teşekkür eder, kendisine başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ