MENÜ

Real Madrid-Juventus maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid, Devler Ligi yarı final rövanşında İtalya'da 2-1 yenildiği Juventus'u, Bernabeu Stadı'nda konuk edecek. Saat 21.45'teki mücadele öncesi ev sahibinde Benzema, konuk ekipte ise Pogba tamamen iyileşti ve forma giyebilecek duruma geldi.

Real Madrid-Juventus maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde son finalist, bu akşam Real Madrid ile Juventus arasında oynanacak maçın ardından belli olacak. İlk maçta İtalyan temsilcisine deplasmanda 2-1 kaybeden Real, rakibiyle rövanşta kozlarını Bernabeu Stadı’nda paylaşacak. Saat 21.45’teki mücadele, Smartspor’dan ekranlara gelecek. Ev sahibinde Luka Modric sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Ancak oynamaya hazır hale gelen Karim Benzema’nın, bu akşam forvet hattında Cristiano Ronaldo ile birlikte sahne alması bekleniyor. Konuk takımda da Pogba ilk 11’deki yerine dönerken, sakatlıkları henüz geçmeyen Asamoah ve Caceres yine oynamayacak. Daha önce oynanan 17 maçın, 8’ini Real Madrid, 8’ini de Juventus kazandı. Bir maç da beraberlikle sonuçlandı.

İşte ihtimaller...

Bu akşam Real Madrid, 1-0 ya da iki ve daha farklı kazanması halinde tur atlayacak. İspanyol ekibinin 2-1’lik galibiyeti, karşılaşmanın uzamasını sağlayacak. Juventus’a ise 6 Haziran’da Berlin’de oynanacak finale kalabilmek için 2-1’in üstündeki gollü tek farklı yenilgiler veya beraberlik yetecek.

Ancelotti: Tarih yazacağız

Devler Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Juventus maçı öncesi iddialı konuştu. Tekrar finale çıkmak istediklerini vurgulayan Ancelotti, “Hedefimiz, bir kez daha tarih yazmak. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bundan önce hiçbir takım, üst üste kupayı kaldırmadı. Biz bunu başarmak istiyoruz” dedi.

Herkesin gözü Paul Pogba’da

Manchester City, transfer piyasasının en gözde ismi Juventus’lu Paul Pogba için devrede girdi. Real Madrid, Barcelona ve PSG’nin peşinde olduğu iddia edilen Pogba için City’nin, Yaya Toure artı 100 milyon Euro’yu gözden çıkardığı bildirildi. İngiliz ekibinin, 22 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusuna ise haftalık 300 bin Euro vereceği iddia edildi.

Muhtemel 11'ler

STAT: Bernabeu
SAAT: 21.45
YAYIN: Smartspor
HAKEM: Jonas Erikson

REAL MADRID:
Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Isco, Bale, Rodriguez, Ronaldo, Benzema. - T.D.: Carlo Ancelotti.

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Chiellini, Bonucci, Evra, Marchisio, Pogba, Pirlo, Vidal, Morata, Tevez. - T.D.: Max Allegri

Haberin Devamı
YORUM YAZ