MENÜ

Okan Buruk: Türk Halkı Dedikoduyu ve Kumpası Seviyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Best Fm'de yayınlanan 'Gökhan Dinç ile Basın Tribünü' programında Spor Müdürü Gökhan Dinç'in sorularını yanıtladı.

Okan Buruk: Türk Halkı Dedikoduyu ve Kumpası Seviyor

Spor Toto Süper Lig’de ki genel durumlarını değerlendiren Okan Buruk, gelecek hedeflerini ve takımların şampiyonluk şansları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Avantajı Kaybetmedi

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın aynı oranda şampiyonluk şanslarının devam ettiğini düşünüyorum. Beşiktaş’a son dakika golü atsaydık belki yarıştan kopacaklardı. Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki mücadelede ligdeki şampiyonluğu belirleyici bir mücadele olacaktır.

Türk Halkı Dedikoduyu ve Kumpası Seviyor

Maçtaki sonuçlara göre konuşmak futbolun aktörleri bizler ve futbolcular için doğru değil. Her maçı kazanıp kaybedebilirsiniz fakat kendi doğrularımızı yapmak durumundayız. Sezon sonuna kadar elimizden geleni yaparak en iyi şekilde ligi bitirme hedefindeyiz. Hedefimiz 42-45 puan arası sezonu kapatmak.Son 5 hafta üst sıraları yakalama şansımızı kaçırdık. Maç sonları yapılan açıklamalar sağlıklı olmuyor. Türk halk dedikodu ve kumpas yapmayı seviyor.Futbola bu tür olayları sokmamız yanlış. Akıllı konuşmak gerek. Sonuç olarak ben kazanırsam, futbolcum ve kulüp yönetimi de kazanır.

Hedefim Avrupa

Türk futbolunda teknik adamların Avrupa’da çalışma düşünceleri az. Çok başarılı bir teknik adam havuzumuzun olduğu düşüncesindeyim. Benim hedefim Avrupa liglerinde çalışmak. Kendimizi geliştirmemiz gerekir ve daha çok çalışmak lazım. Futbolun içerisindeki aktörlerin futboldan gelmesi başarımızı iki kat arttıracaktır.


Fenerbahçe'ye iki şok!

Haberin Devamı
YORUM YAZ