MENÜ

Kardemir Karabükspor 2-2 Eskişehirspor

Ateş hattının kaderini belirleyecek maçta Karabükspor, Eskişehirspor'la 2-2 berabere kaldı. Kırmızı-Mavililer, Rize'yle arasındaki farkı 3'e indirdi. Yılmaz Vural ve öğrencileri bugün Karadeniz ekibinin Antep'te kayıp yaşaması için dua edecek.

Kardemir Karabükspor 2-2 Eskişehirspor

“Böyle maçları oynamak zordur” sözü Karabükspor için geçerli değil. Çünkü Yılmaz Vural’ın öğrencileri sezonun büyük bölümünde bu tür maçlara çıktılar. Eskişehirspor ise son 4 haftadaki başarılı performansının rahatlığıyla gelmişti Karabük’e. Karabükspor geçen hafta Bursaspor karşısında aldığı 7-1’lik yenilgiden sonra bu maça çıkmanın zorluğunu yaşamadı ve oyuna iyi başladı. İlk etkili şut 14. dakikada Musa Çağıran’dan geldi, Eskişehirspor’un genç kalecisi gole izin vermedi. 19’da fırsatı değerlendiremeyen Traore oldu. 39’da baskı sonuç getirdi ve Traore yerden bir şutla takımını öne geçirdi: 1-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoruydu. İkinci yarı gollerle başladı.

3 dakikada 2 gol

İlk yarının skoru Karabükspor’u fazlasıyla rahatlatmış olmalı ki 49’da Ömer ve 52’de Emre Güral’ın golleriyle Eskişehirspor 2-1 öne geçti. Anlaşılan Skibbe devre arası ilk yarıdaki kötü futboldan sonra takıma ültimatomu vermiş. Bir anda şoka uğrayan Karabükspor 55’te Ahmet İlhan’ın yarım volesi ile beraberliği yakaladı: 2-2.

74’te Traore yakın mesafeden gelişine vurdu, Ali müthiş kurtardı. 78’de ise Eskişehirspor öne geçebilirdi. Ömer’in vuruşunda top yan direkten geri geldi. Bir puanın işe yaramadığı maçta Karabükspor
3 dakikada yediği iki gol haricinde iyi oynadı ama aradığı galibiyete ulaşamadı ve ligde kalma umutlarını iyice zora soktu.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ