MENÜ

İstanbul Başakşehir 2-1 Medicana Sivasspor

Fenerbahçe yenilgisini telafi etmek isteyen Sivas, Başakşehir'de Burhan'la öne geçti. İstanbul ekibi Visca ile skoru eşitledi. Geçen hafta Balıkesir'de kahraman olan Semih, dün de yine son bölümde girdi, takımına zaferi getirdi.

İstanbul Başakşehir 2-1 Medicana Sivasspor

Orta alanı kalabalık tutan iki takım pozisyon üretmede zorlanınca maçın ilk 5 dakikası heyecansız geçti. 7'de Visca'nın ceza alanına doldurduğu topu Epureanu indirdi. Sivas defansı kale önünde müdahale etti. 17'de Batuhan, Epureanu'dan topu söktü. Kale önüne gönderdiği topa Burhan dokundu ve takımını öne geçirdi. 0-1. 31'de Enver'in getirdiği topa Mahmut vurdu, top üst direkten dışarı gitti. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarı Başakşehir ataklarıyla başladı. 48'de Badji uzaktan kaleye şutladı, İbrahim gol pozisyonunun oluşmasını engelledi. 60'ta Ertuğrul'un hatasını Visca affetmedi. Badji'nin ortasını Ertuğrul çeldi. Topu önünde bulan Bosnalı düzgün vurdu ve durumu eşitledi. 1-1.

Adım adım Avrupa

63'te müthiş bir karambol yaşandı. Visca, Ertuğrul ve Mehmet'in gol atma ve önleme çalışmaları vardı. Bu inanılmaz karambolden sonuç çıkmadı. 65'te Badji'nin sağ çaprazdan şutu direkte patladı. 72'de Sivas gole yaklaştı, Burhan kafayla kale önünden topu auta gönderdi. 79’da Semih golcülüğünü konuşturdu, Alparslan'dan aldığı topa nefis vurdu ve takımını öne geçirdi: 2-1. Kalan dakikalarda takımların atakları gol getirmedi, Başakşehir Avrupa'ya bir adım daha yaklaştı.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ