MENÜ

'Altınordu kader maçımız'

İlk 6'tı yarışından kopmak istemeyen Samsunspor, İzmir'den 3 puanla dönmeyi planlıyor. Sportif direktör Coşkun Zeren, "Kader maçımızı oynayacağız. Altınordu'yu yenip Play-Off'a kalacağız" dedi.

'Altınordu kader maçımız'

Yaşadığı mali krize rağmen PTT 1. Lig'i Play-Off grubu içinde tamamlamayı hedefleyen Samsunspor, 8 haftadır kaybetmeyen Altınordu'yu deplasmanda devirip ilk 6 yolunda yara almak istemiyor. Camia olarak her şeyin bilincinde olduklarını belirten Karadeniz temsilcisinin sportif direktörü Coşkun Zeren, "Bucaspor karşısında aldığımız 5-3’lük galibiyet her anlamda bize önemli dersler verdi. Pazar günü Altınordu ile kaderimizi belirleyecek bir mücadeleye çıkacağız. Bu zorlu maçta tek düşüncemiz galip gelip hedefe bir adım daha yaklaşmak" diye konuştu.

Yolculuk cuma günü

Cuma öğleden sonra havayolu ile İzmir’e gideceklerini, pazar gününe kadar da kampa gireceklerini ifade eden Coşkun Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü: "Rakibimiz Altınordu’da üst üste aldığı galibiyetlerle Play-Off potasına girdi. Bu durum maçımızın önemini daha da arttırdı. Cuma günü umuda yolculuğa çıkacağız. Tüm oyuncularımız üzerlerine düşenin farkında ve ona göre hareket ediyor. İnşallah Pazar akşamı sahada gerçek Samsunspor’u izleyeceğiz ve hem camiamıza, hem de şehrimize güzel bir galibiyet armağan edeceğiz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ