MENÜ

Zafer soyunma odasında geldi

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, ilk yarısını 3-2 geride tamamladıkları Bucaspor karşılaşmasını soyunma odasında kazandıklarını dile getirdi.

Zafer soyunma odasında geldi

Geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde Mersin İdmanyurdu'na kaybedip Süper Lig'in kapısından dönen Samsunspor, bu sene de ilk 6'ya kalmayı hedefliyor. Bucaspor karşısında öne geçmesine rağmen ilk yarıyı 3-2 geride tamamlayan Karadeniz temsilcisinde 5-3'lük zaferin soyunma odasında geldiği ortaya çıktı. Her iki takımın da farklı hedefler için sahaya çıktığını belirten sportif direktör Coşkun Zeren, 3 puana teknik direktör Erhan Altın'ın konuşmasıyla ulaştıklarını söyledi. "İki ekip için de stresli bir maçtı" diyen Kırmızı-Beyazlı idareci, "Karşılaşmaya golle başlamamıza rağmen hemen arkasından rakibin peş peşe goller bulması, bocalamamıza neden oldu. Stres ve panik havası nedeniyle ilk yarı tatsız bir skor ortaya çıktı" diye konuştu.

'Çıkın, kazanın tarihe geçin'

Devre arasında soyunma odasında 10 dakika boyunca kimsenin tek kelime konuşmadığına dikkat çeken Zeren, şunları kaydetti: "Sonra teknik direktörümüz oyuncularımıza, ’çıkın bu maçı lehimize çevirin, tarihe geçin’ diye bir konuşma yaptı. Bu konuşmanın ardından takımda müthiş bir kazanma hırsı oluştu. Oyuncularımızın gözünde bu maçı kazanabileceğimizin heyecanını gördük. Yönetim Kurulu Başkanımız Erkut Tutu ve diğer yönetim kurulu üyelerimiz de oyuncularımıza kazanabileceğimiz konusunda müthiş sinerji verdi. Yani Bucaspor maçını devre arasında soyunma odasında kazandık."

'Daha da farklı olabilirdi'

Zeren, ikinci yarıda sahaya çıktıklarında rahat olduklarını vurgulayarak, "Çünkü kazanacağımızı biliyorduk, oyuncularımız muhteşem bir performansla maçı çevirdi. Hatta yakaladığımız tüm fırsatları gole çevirsek, daha farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Ancak bu skor da bizim 3 puan almamıza yetti, mutluyuz ve keyifliyiz" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ