MENÜ

Gaziantepspor'dan önemli açıklama

Gaziantepspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, Beşiktaş maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor'dan önemli açıklama

Gaziantepspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, Beşiktaş karşısında gösterdikleri mücadelenin spekülasyonlara yer bırakmadığını söyledi.

Kızıl, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Lig’in bitimine dört hafta kala, gerek şampiyonluk yarışında gerekse küme düşme hattındaki maçların oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçtiğini vurguladı.

Türk futbolu adına güzel bir yarışın yaşandığı ligde Gaziantepspor’un her takıma aynı mesafede olduğuna işaret eden Kızıl, "Beşiktaş’a karşı oynadığımız karşılaşma, şampiyonluk yarışında mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe maçları gibi oldukça yüksek tempoda geçmiş, takımımız ortaya koyduğu futbolla spekülasyonlara yer vermemiştir. Aynı şekilde ligin kalan maçlarında da küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmalarda her takıma karşı aynı mesafede olan Gaziantepspor, kazanmak için sahada mücadelesini vermeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Hakemlere kutlama

Kızıl, kendilerinin de zaman zaman eleştirdikleri hakemlerin, şampiyonluk yarışı ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçlarda baskı ve strese rağmen iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade etti.

Hakemleri eleştirdikleri gibi kutlamayı da bildiklerini aktaran Kızıl, şunları kaydetti:

"İyi niyetli olarak düşündüğümüz hakem hatalarının da bulunduğu zorluk derecesi yüksek Beşiktaş-Gaziantepspor maçında, adaletli bir yönetim ortaya koyan orta hakem Tolga Özkalfa ve yardımcılarının gözlem ve karar verme yetilerini takdire şayan buluyor, başarılı yönetimlerinden dolayı kutluyoruz. Hakemlerimizin insanlık haliyle hata yapabileceği düşüncesiyle, verdikleri hatalı kararlarda tepkimizi nasıl dile getiriyorsak, takdirlerimizi de iletmemiz gerektiğinin Gaziantepspor olarak bilincindeyiz."

Türk futbolunda konuşulan tek şeyin futbol ve güzellikleri olmasını temenni eden Kızıl, Türk futbolcularına önem vermeye devam edeceklerini belirtti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ