MENÜ

Buca'da ortalık karıştı

Samsunspor karşısında deplasmanda 3-1 öne geçmesine rağmen mücadeleden 5-3 mağlup ayrılan Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Levent Eriş'le taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Buca'da ortalık karıştı

PTT 1. Lig'de deplasmanda oynadığı Samsunspor karşısında 2 farkı yakalamsına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılan Bucaspor'da teknik direktör Levent Eriş ile takıma destek vermeye gelen 100 kişilik taraftar grubu arasında tartışma çıktı. Futbolcuları ve deneyimli çalıştırıcıyı protesto eden taraftarlara da Eriş'ten tepki geldi. Öğrencilerini yıpılan haksızlığa tahammül edemeyen Sarı-Lacivertli teknik adamın, tribünlere kadar giderek, "Daha 2 hafta var. Yaptığınız ayıp. En çok desteğe ihtiyacımız olduğu dönemde ağır küfürler ediyorsunuz" dediği belirtildi. Eriş’in bu çıkışıyla daha da öfkelenen taraftarların tecrübeli teknik adamı yuhalaması dikkatlerden kaçmadı.

'Aradan sıyrılacağız'

Başkan Çetin Kayışlı ise çok farklı kazanacakları maçı kaybetmenin şokunu yaşadıklarını söyledi. İlk yarıda 5-1 öne geçecek pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Kayışlı, "Önümüzdeki hafta rakiplerimiz Denizlispor ve Manisaspor birbirleriyle oynayacak. Bu maçın berabere bitmesi için dua edeceğiz. Evimizde karşılaşacağımız Adana Demirspor’u da yenerek aradan sıyrılacağız. Son hafta karşılaşacağımız Osmanlıspor’un Süper Lig’e yükselmeyi garantileyeceğini düşünüyorum. 2’de 2 yaparak mutlu sona ulaşacağız" diyerek camiaya umut dağıttı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ