MENÜ

Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Avrupa'ya katılmayı garanti altına almak, Çaykur Rizespor ise ligde kalıcı olmak için sahaya çıkacak. En yakın rakibi Karabükspor'un Bursaspor'a mağlup olmasının ardından kazanıp rahatlamak isteyen Yeşil-Mavililer için bu maç her şey demek.

Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş’a 2-0 yenildiği maçta Erkan’ın protesto edilmesi, oyundan alınan Özer’in sahadan ağlayarak çıkması ve Ersun Yanal’a yapılan sert eleştirilerle haftayı moralsiz geçiren Trabzonspor, Rizespor’la kritik bir maça çıkacak.

Rakibinin düşme hattının 4 puan üstünde bulunmasıyla önemi daha da artan maçta Bordo-Mavililer galip gelerek ligi üst sıralarda bitirmeyi ve UEFA Avrupa Ligi’ne daha az ön eleme maçı oynayarak katılmayı amaçlıyor. Trabzonspor hem Beşiktaş mağlubiyetinin yaralarını sarmak hem de taraftarına özür dilemek için Rizespor karşısında 3 puan arayacak.

Koltuk sallanabilir!

Karabükspor’la ligde kıyasıya ligde kalma mücadelesi veren Yeşil-Mavililer’de olası bir kötü senaryo, büyük felaketleri beraberinde getirir ve kalan maçlar öncesi camia içinde ipler gerilebilir. Bordo-Mavili cephede ise alınabilecek bir mağlubiyet Yanal’ın koltuğunu ciddi şekilde sarsacak.

Rize'de son dakika

Geçtiğimiz hafta Karabükspor’a 2-0 mağlup olarak işini tehlikeye atan ve en yakın rakibiyle puan farkını 4’e indiren Çakur Rizespor’da sakat veya cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Hücum ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması beklenen Hikmet hocanın, Obraniak ile Lafferty’yi bir arada kullanması gündemde.

Trabzonspor'da son dakika

Karadeniz ekibinde cezalı futbolcu bulunmuyor. Beşiktaş yenilgisi sonrası moral bulmak isteyen Bordo-Mavililer’de Aytaç Kara, Yatabare, Onur Kıvrak sezonu daha önceden kapatmıştı. Bunun yanı sıra ekstra bir eksik yok. Ersun Yanal’ın Beşiktaş maçındaki ilk 11’inin iskelet kadrosunu bozmaması bekleniyor.

Muhtemel 11'ler

ÇAYKUR RİZESPOR:
Serkan, Orhan, Viera, Giray, Eren, Kıvanç, Sylvestre, Obraniak, Sercan, Deniz, Kweuke
TRABZONSPOR: Hakan Arıkan, Salih, Uğur, Aykut, Mustafa , Medjani, Fatih , Özer, Mehmet , Erkan , Cardozo
STAT:Rize Yeni Şehir
SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV 2
HAKEM: M.Kamil Abitoğlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ