MENÜ

Trabzon'u yen derin nefes al!

Karadeniz derbisinde takımının performansına güvenen Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “İki maçımızı kazanalım, önümüzdeki sezonun planlamasını yapalım” diye konuştu.

Trabzon'u yen derin nefes al!

Süper Lig’de Trabzonspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman oyuncularını, ’Kazanmaktan başka çaremiz yok’ sloganı ile zorlu maça hazırlıyor. Son 4 haftayı puansız kapatan ve düşme hattındaki takımlarla arasındaki puan farkı azalan Çaykur Rizespor’u kalan 5 haftada kritik günler bekliyor. Trabzonspor, Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, son olarak da Galatasaray’la karşılaşacak olan Yeşil-Mavililer en az 2 maçı kazanmayı hedefliyor.

‘Yönetimin desteği sonsuz’


Oyuncularını öncelikle zorlu Trabzonspor karşılaşmasının havasına sokmak için yoğun çaba harcayan Hikmet Karaman, “Yönetimden her konuda büyük destek görüyoruz. Başarılı sonuçlarla buna karşılık vermeliyiz. Trabzonspor karşısında tek çaremiz 3 puan. Çıkışa geçmek için bunu başarmak zorundayız. Canla başla mücadele etmeliyiz. Bu iki maçımızı kazanalım, önümüzdeki sezonun planlarını yapalım” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ