MENÜ

Eczacıbaşı VitrA'nın rakibi belli oldu

2015 Kadınlar Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı finalinde ev sahibi Volero Zürih'i 3-1 yenen Eczacıbaşı VitrA finale yükseldi. Temsilcimizin rakibi Dinamo Krasnodar oldu.

Eczacıbaşı VitrA'nın rakibi belli oldu

İsviçre'deki Saal Zürih Salonu'nda oynanan yarı final mücadelesinde B Grubu'nu birinci sırada bitiren Eczacıbaşı VitrA ile A Grubu ikincisi ev sahibi Volero Zürih karşı karşıya geldi.

Mücadeleye iyi başlayan temsilcimiz, ilk seti 25-17 kazandı. İkinci sette de üstün oyununu koruyan Eczacıbaşı VitrA, bu seti de 25-22 aldı. 3. sette üst üste hatalar yapan temsilcimiz, rakibine 25-18 yenildi. Kıran kırana geçen 4. sette rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Eczacıbaşı VitrA, seti 34-32 maçı da 3 - 1 alarak adını finale yazdırdı.

Rakip Dinamo Krasnodar


Eczacıbaşı VitrA ile Dinamo Krasnodar arasında yapılacak final maçı yarın TSİ 16.00'da oynanacak. Yarı final mücadelelerinde rakiplerine mağlup olan Rexona Ades ile Volero Zürih ise TSİ 13.30'da üçüncülük/dördüncülük maçına çıkacak.

Eczacıbaşı'ya taraftar desteği

Çok sayıda Türk taraftar Zürih'e gelerek tribünlerden Eczacıbaşı VitrA'ya destek verdi. Taraftarlar maçın başından sonuna kadar tezahüratlarla takımlarına moral vererek galibiyette önemli rol oynadı.

SALON: Saal Zürih
Hakemler: Vladimir Simonovic (Sırbistan), Kevin Cull (ABD)
Eczacıbaşı VitrA: Larson, Fürst, Neslihan Demir, Gözde Yılmaz, Poljak, Dilara (Libero), Asuman Karakoyun, De La Cruz
Volera Zürih: Nadja, Courtney, Natalya, Rachel, Olesia,mDobriana, Silvija, Anna, Ana Grbac
Setler: 17-25, 22-25, 25-18, 32-34

Gökhan HEBEPÇİ, Zürih-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ