MENÜ

Hasan Kabze konuştu!

Hasan Kabze'nin Galatasaray maçında yaptığı hareket sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Tecrübeli futbolcu, bu görüntü hakkında Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Hasan Kabze konuştu!

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Torku Konyaspor'un forveti Hasan Kabze, Galatasaray karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "84. dakikada gol yemek çok üzücü bizim için. Galatasaray şampiyonluğa oynuyor. Bu bizi hiç ilgilendirmiyor. Beni de ilgilendirmiyor. Maçtan sonra sosyal medyada birkaç şey yazılmış. Burak'ın bir pozisyonu var. O pozisyonda ellerimi havaya kaldırıp 'eyvah' dedim sonra da 'Allah'a şükür atamadı' diye söylendim. Atamadığı için sevindim ama kaçırdığı için üzüldüğümü sanan insanlar var" dedi.

"Haram lokma yemedim"

Hasan Kabze, daha sonra sözlerine şöyle devam etti: Ben 32 yaşındayım. Bu yaşıma kadar haram lokma yemedim. Bundan sonra da yemeği düşünmüyorum. Ben çıkıp aslanlar gibi mücadele ettim. Bunu herkes böyle bilsin. İçimde hiçbir zaman oynadığım takıma ihanet etmek gibi bir durum yok. Beni bilen bilir. O pozisyonda kaçırdığı için şükrettim. Galatasaray'ın hangi durumda olduğu beni ilgilendirmiyor.



Haberin Devamı
YORUM YAZ