MENÜ

Galatasaray-Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Cim Bom'un teknik patronu Hamzaoğlu, bugünkü Torku Konya maçı öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapıp, “Pazartesi cuma değil, 2 günde bir bile oynasak kazanmak zorundayız” ifadesini kullandı.

Galatasaray-Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Torku Konyaspor, bugün haftanın açılış maçında TT Arena’da kozlarını paylaşacak. Sarı-Kırmızılı ekip, zorlu mücadeleyi kazanarak liderlik koltuğuna oturmak ve şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı baskı altına almak istiyor. Galatasaray’da kart cezalıları Melo ve Chedjou’nun takıma dönmesi, teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Kadroyu bu doğrultuda revize eden Hamza Hamzaoğlu, tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor. Hatta idmanlarda özel olarak pozisyon ve gol üretme çalışmaları yapılıyor. Takımıyla kısa kısa toplantılar gerçekleştirip, motivasyonu da yüksek tutmaya çabalayan Hamza hoca, şunları dile getirdi:

‘Oyun değil, skor istiyorum’

“Zor ve yorucu bir fikstürden geçiyoruz. Ama şu an şikayet etme zamanı değil. Motivasyonumuz kalan her maçı kazanmak üzerine olmalı. Pazartesi cuma değil, 2 günde bir bile maç yapsak kazanmak zorundayız. Rakip ayırt etmeden skoru bir an önce bulmaya çalışmalıyız. Çünkü biz kazandıkça, rakiplerimiz baskı altına girecek. İpler bizim elimizde olduğu sürece, şampiyonluk kupası bize daha da yakın olacak. Artık iyi oyun değil, iyi skor istiyorum.”

Cim Bom’da tek eksik

Galatasaray’da sakat oyuncuların birer birer iyileşmesi ve cezalıların da azalmasıyla kadro yine ideal sayıya yaklaştı. Sarı-Kırmızılı ekipte kart cezalısı Telles bugün kadroda olmayacak. Ayrıca kondisyon çalışmalarına başlayan Hamit’in da maç eksiği nedeniyle kadro dışı kalması bekleniyor.

Konya’da 3 sakat

Kocaman’ın takımı Konyaspor’da 3 önemli sakat var. Yabancı oyunculardan Fuchs, Felgueiras ve Vokovic’in sakatlığı bulunuyor. Bu oyuncular, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

Galatasaray kampa girdi

Torku Konya maçı hazırlıklarını dün akşam Florya’da yaptığı idmanla tamamlayan Galatasaray, kampa girerek mücadele saatini beklemeye başladı. Son antrenmanda kritik sınavın taktik provası gerçekleşti.

Kanatlarda Yasin&Emre

Hamza hoca, Konya maçının 11’ini büyük ölçüde belirledi. Başarılı teknik adamın tek soru işareti, Bruma ve Emre Çolak arasındaydı. Hamzaoğlu büyük ölçüde tercihini Emre’den yana kullanacak. Diğer kanatta Yasin, ileride Burak, arkasında Sneijder olacak.

6 oyuncu tehlikede

Cim Bom’da sınırdaki oyuncu sayısı 6’ya düştü! Muslera, Umut, Olcan, Yekta, Semih ve sakatlığı bulunan Hamit, kart cezası sınırında. Bu oyunculardan bugün kart görenler, hafta içindeki Mersin deplasmanında forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

STAT: TT Arena
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Barış Şimşek

GALATASARAY:
Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Melo, Sneijder, Emre, Yasin, Burak. - T.D.: Hamza Hamzaoğlu

TORKU KONYA:
Kaya, Ömer Ali, Ali Turan, Selim, M.Uslu, Mahlangu, Djalma, Rangelov, M.Güven, Torje, H.Kabze. - T.D.: Aykut Kocaman

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ