MENÜ

Tomas Sivok: Hareketim kulübe değil

Tecrübeli oyuncu Trabzon maçı öncesi “Kendim için değil, takım kaptanı olduğum için, arkadaşlarıma paraları ödenmediğinden maça çıkmak istemiyorum” dedi. Sivok, takım arkadaşlarının “Hakkımızı savunuyorsun. Ama bu sıkıntıları da atlatırız” sözleriyle ikna oldu.

Tomas Sivok: Hareketim kulübe değil

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Tomas Sivok, Trabzonspor maçı öncesi krize neden olurken maçta ise kahramanlardan biri oldu.

Siyah beyazlıların 2-0 kazanarak liderliğini sürdürdüğü mücadele öncesinde tecrübeli futbolcu, otelde Bilic’e oynamak istemediğini şu sözlerle açıkladı: “Yönetimin zor günler geçiriyor. Fakat biz de uzun süredir para alamıyoruz. Kaptansam, benim gibi tüm arkadaşlarımın alacaklarının ödenmesini istiyorum. Kendim için değil kaptan olduğum için maça çıkmak istemiyorum” dedi.

HAREKETİM KULÜBÜME DEĞİL

Odada bir anda soğuk rüzgarlar esti. Devreye önce siyah beyazlı oyuncular girdi ve Sivok’a “Kaptan olarak hakkımızı savunuyorsun. Teşekkür ederiz. Bu sıkıntıları da atlatırız” diye konuştular.

Ardından Futbol Şubesi Sorumlusu Mete Vardar konuştu. Vardar “Gerekirse kendi cebimden öderim. Sizden 1 hafta süre bekliyorum. Ödeme için kefilim” dedi.
Sivok ise “ Hareketim kulübüme değil. Kaptan olarak sorunlarla ilgileniyorum” diyerek maça çıktı. Ve Çek oyuncu, aldığı bir darbeyle burnundan kanlar akmasına karşın çıkmak istemeyerek takıma ne kadar sahip çıktığını da gösterdi.

SİZE CEBİMDEN 1000 LİRA

Trabzon maçı sonrasında soyunma odasında keyifli anlar yaşandı. Oyuncular zafer selfie’si çektirirken Bilic’in yardımcısı Nicola Jurcevic cebindeki 1000 TL’yi çıkartarak “Sezon başından bu yana en iyi futbolu sergilediniz. Size cebimden 1000 TL veriyorum” diyerek gençlere dağıttı. Bunula yetinmeyen Jurcevic, Mete Vardar’ın cebindeki 15 bin TL’yi aldı ve onu da gülüşmeler arasında genç oyunculara tek tek pay etti.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ