MENÜ

Osmanlıspor - Adana Demrispor maçları nefes kesecek

Kayserispor, Süper Lig'e çıktı, gözler ikinci olacak takıma çevrildi. Bitime sadece 3 kritik viraj kalmışken bu hafta öyle bir maç var ki, zirvenin kaderi çizilecek. Osmanlı ya da Adana Demir mutlu sona bir adım daha yaklaşacak.

Osmanlıspor - Adana Demrispor maçları nefes kesecek

PTT 1. Lig’de Kayserispor, bitime 3 hafta kala mutlu sona ulaştı. Ancak kimse bu ligde heyecan bitti sanmasın. Çünkü hem Play-Off potası hem de ikincilik koltuğu için müthiş bir yarış var.

Ligin düğümünü çözmesi beklenen karşılaşma ise bu hafta oynanacak. Uğur Tütüneker’le çıkışa geçen ve son 5 haftada topladığı 14 puanla ikinci sırayı kapan Osmanlıspor, en yakın takipçisi Adana Demirspor’u cumartesi günü taraftarı önünde ağırlayacak.

57 puanlı Başkent ekibi ile 56 puanlı Güney temsilcisinin kapışmasından galip çıkan taraf büyük ihtimalle sezon sonunda sevinen ikinci ekip olacak. İşte dev maç öncesi takımlarda son durum.

Osmanlıspor’dan dev adım

Geçen sezon Play-Off’ta Samsunspor taraftarına biletleri 400 TL yaptığı için tepki toplayan Osmanlıspor bu kez futbolseverleri şaşırttı. Başkent ekibi, Adana Demirspor taraftarlarının gelmemesi için bilet fiyatlarını artırması beklenirken, aksine indirim yapıp, 10 TL olarak açıkladı. Öte yandan Osmanlı’da maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor.

Demir’e Karaman morali

Son 3 maçında 7 puan kaybedip ikincilik avantajını yitiren Adana Demirspor’da da aynı Osmanlı’da olduğu gibi eksik yok. Şimşekler’de teknik direktör Ünal Karaman, tüm mesaisini noyuncularını motive etmeye harcıyor. Yaptığı toplantılarda, “Bu takımı buraya siz getirdiniz, bu maçı da kazanıp mutlu sona ulaştıracak olan sizlersiniz” diyerek onlara moral veriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ