MENÜ

Gözler Antep'te akıllar Galatasaray'da!

Siyah-Beyazlı futbolcular, takım olarak pazar günkü Gaziantep maçına kilitlenseler de herkesin aklı, 33. haftadaki Galatasaray derbisinde... Zirve yarışı hakkında sık sık sohbet eden yıldızlar, “Rakibimizi kendi evinde yıkmalı ve şampiyonluğu öyle kazanmalıyız” sözlerinde birleşti.

Gözler Antep'te akıllar Galatasaray'da!

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta zorlu Trabzonspor engelini 2 golle aşarak liderlik koltuğunu koruyan Beşiktaş, 5 haftalık takvimden 15 puanla ayrılıp sezonu şampiyon tamamlamaya kilitlendi. Bu doğrultuda kalan periyoda tam konsantrasyonla hazırlanan Slaven Bilic’in öğrencileri, bütün hazırlıklarını pazar günkü Gaziantepspor maçı için sürdürse de akıllar 33. hafta oynanacak Galatasaray maçından başka bir yerde değil... Hırvat teknik adam önderliğinde son 2 sezonda henüz derbi galibiyeti bulunmayan futbolcular, Süper Lig’de sezon sonunda şampiyonluk ipini Galatasaray zaferi sonrası göğüslemek istiyor.

‘Arena’ya lider gideceğiz’

Nevzat Demir Tesisleri’nde kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde sık sık bu konuyu dillendiren futbolcular, “Önümüzdeki 3 maçı kayıpsız geçip Galatasaray’ın karşısına lider olarak çıkmalıyız. Rakibimizi kendi evinde yıkmalı ve şampiyonluğu öyle kazanmalıyız. Beşiktaş’a yakışan da bu olur. Taraftarımızın bu beklentisini yerine getirmeliyiz” sözleriyle kendilerini mutlu sona motive ediyor.

‘Para konusu ikinci planda’

Bu sezon kulüpte yaşanan mali kriz sebebiyle maaşlarını düzenli olarak alamayan Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk yolunda bu durumu dert etmiyor. Takımın yıldız isimleri; Demba Ba ve Jose Sosa başta olmak üzere futbolcular, “Beşiktaş, büyük bir kulüp. Ödemeler konusunda son dönemde bir düzen olmasa da bu durum bizi şampiyonluktan alı koyamaz. Gecikmeli de olsa maaşlarımız ödeniyor. Para konusu şimdilik ikinci planda” görüşünü savunuyor.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ