MENÜ

Dursun Özbek: Sokaklara döküleceğiz

23 Mayıs'taki kongre öncesi en iddialı aday konumunda bulunan Dursun Özbek, “Taraftarlarımıza dört yıldızlı tişörtlerini hazırlamalarını söyledim. 31 Mayıs'ta sokakları dolduracağız” dedi.

Dursun Özbek: Sokaklara döküleceğiz

Mevcut yönetimde başkan yardımcılığı yapan, 23 Mayıs’taki kongre öncesi de en iddialı aday konumunda bulunan Dursun Özbek, iddialı açıklamalar yaptı. TRT Spor’a konuşan Özbek, seçime dahil olmasıyla ilgili bir soruya, “Ben kendi kararımla başkan olacağım diye ortaya çıkmadım. Başta Duygun ağabeyim olmak üzere diğer yönetimdeki arkadaşlarım benim başkanlığımda seçimlere gireceklerini açıkladılar” cevabını verdi. Ligdeki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Özbek, “Şampiyon olmamak diye bir şey yok. Galatasaray şampiyon olacak. Tüm taraftarlarımıza dört yıldızlı tişörtlerini hazırlamalarını söyledim. 31 Mayıs’ta sokakları dolduracağız. 4. yıldızı takacağız” dedi. Ünal Aysal dönemiyle ilgili soruları da yanıtlayan Özbek, şöyle devam etti:

‘Böyle ekip görmediler’

“Geçmiş yönetim, Türkiye standartlarında son derece başarılı bir yönetimdir. 110 yıllık icraata baktığınız zaman, Galatasaray’ın bir başarı öyküsü var. Bu da, 110 yıldır gelen başkanlar sayesinde yapılmış. Tek tek başkanları ele alıp, ‘O iyi yaptı, bu kötü yaptı’ demek yanlış olur.” Kendi hazırladığı seçim listesinden de övgüyle bahseden Özbek, “Bu liste 6 aylık bir çalışmanın ürünüdür. Taraftarımız, genel kurulumuz, Galatasaray’ı sevenlerin hiçbiri tereddüt etmesin. Böyle bir yönetim kurulunun daha önce camiaya pek geldiğini zannetmiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ